اش گوشت و بادمجان,غذاهای مکمل,آش محلی استان قم,اش بادمجان نهاوند,اش محلی,اش کشک,آش نخود,اش بادمجان,اش سنتی,غذا با بادمجان,اش بادمجان سنتی,اش گوشت,طرز تهیه ماشاب,کشک,,طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم),آموزش آشپزی,اش ایرانی
طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) اش گوشت و بادمجان
طرز تهیه:
ابتدا قابلمهای را از آب پر کرده، ماش، لوبیا چشمبلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخشده و زردچوبه به آن اضافه کنید.
کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیبزمینی،آب گوشت، نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (پوست ماشها به روی آش بیاید نشانه جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پختهشده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید.
مواد اولیه:
ماش
یک و نیم پیمانه
لوبیا چشمبلبلی و برنج و گندم
از هر کدام نصف پیمانه
سیبزمینی نگینی خردشده
یک عدد
کدو حلوایی نگینی خردشده
یک پیمانه
عدس
یک پیمانه
گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده
۲۰۰ گرم
پیاز سرخ شده
سه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
آب گوشت ، کشک و نعنا
به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا قابلمهای را از آب پر کرده، ماش، لوبیا چشمبلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخشده و زردچوبه به آن اضافه کنید.
کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیبزمینی،آب گوشت، نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (پوست ماشها به روی آش بیاید نشانه جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پختهشده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید.