دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو دستور پخت ماهی

آموزش آشپزی,تن ماهی,غذاهای اصلی,باقالا پلو با ماهی,غذا با ماهی,ماهی تازه,خوراک ماهی,ماهی,ماهی پلو,دستور پخت ماهی,دستور پخت ماهی سالمون,پختن ماهی,ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو

ماهی سالمون کنجدی با سس لیمو دستور پخت ماهی

طرز تهیه سالمون کنجدی با سس لیمو : ابتدا ماهی را شسته و پوست و  تیغ(درشت و بزرگ هستند) آن را جدا کنید. سپس آن را به قطعات ۴×۲ سانتی برش دهید آنها را خوب خشک کنید و در ظرف گودی بریزید سویا سس و نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید و  دقت کنید تمام قسمتها آغشته به سویا سس شوند. بگذارید ۳۰ دقیقه در این سس بماند تا مزه دار شود.بعد این مدت کنجد را درون ظرف بریزید و ماهی ها را خوب آغشته به کنجد کنید..در یک تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود ماهی ها را در آن سرخ کنید برای هر طرف ۳ دقیقه کافی است.ماهی ها را از روغن در بی آورید و بر روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. آنرا  گرم نگه دارید تا مراحل بعدی آماده شود. کدوها را با پوست حبه قندی  کمی بزرگتر خرد کنید .پیازچه ها را هم به صورت مورب خرد کنید ۱ بند انگشتی . اکنون ۲ قاشق سوپخوری روغن را داخل ماهی تابه بریزید.و کدو را به همراه پیازچه ها در زوغن ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید.سپس پوست لیمو ترش,آب لیمو ترش,رزدجوبه و آب ماهی یا آب معمولی را به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. خامه را به آن اضافه کنید(قبلش خامه را با چنگال بزنید) و خو بزنید تا مخلوط شوند .اکنون ماهی های سرخ کرده را به این مخلوط اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا ماهی به خوبی با سس و سبریجات مخلوط شود و داغ شود. احتیاجی به پخت بیشتر نیست چون در این غذا که به نوعی از غذاهای چینی است سبزیجات کمی باید دندانگیر باشد..آنرا در ظرف کشیده و با لیمو و پیازچه تزیین کنید. این غذا باید کاملا مخلوط شود  در عکس برای نمایان شدن ماهی , غذا  مخلوط نشده است.

آموزش آشپزی,تن ماهی,غذاهای اصلی,باقالا پلو با ماهی,غذا با ماهی,ماهی تازه,خوراک ماهی,ماهی,ماهی پلو,دستور پخت ماهی,دستور پخت ماهی سالمون,
آشپزی – این غذا  میتونه برای کسانی که ماهی به خصوص سالمون را دوست دارند  غذای لذیذی باشه و برای کسانی که با بوی ماهی و خودماهی مشکل دارند تجربه جدیدی باشه برای تجدید نظر در ذائقه شان.

مواد مورد نیاز:

 فیله ماهی سالمون(یا فیله ماهی دلخواه) ۶۵۰ تا ۸۰۰ گرم
 سویا سس  ۳ ق س
 کنجد بو داده شده  ۳ ق س
 پیازچه تمام قسمتهای آن  ۶ عدد
 کدو سبز  ۲ عدد بزرگ
پوست لیمو ترش رنده شده ۱ ق س
زردچوبه ۱/۲ ق چ
آب ماهی یا آب معمولی ۶ ق س
خامه غلیظ ۳ ق س
آب لیمو ترش ۲ ۱/۲ ق س
نمک و فلفل به میزان مورد نیاز
لیمو ترش و پیازچه برای تزیین

طرز تهیه سالمون کنجدی با سس لیمو :
ابتدا ماهی را شسته و پوست و  تیغ(درشت و بزرگ هستند) آن را جدا کنید. سپس آن را به قطعات ۴×۲ سانتی برش دهید آنها را خوب خشک کنید و در ظرف گودی بریزید سویا سس و نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید و  دقت کنید تمام قسمتها آغشته به سویا سس شوند. بگذارید ۳۰ دقیقه در این سس بماند تا مزه دار شود.بعد این مدت کنجد را درون ظرف بریزید و ماهی ها را خوب آغشته به کنجد کنید..در یک تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود ماهی ها را در آن سرخ کنید برای هر طرف ۳ دقیقه کافی است.ماهی ها را از روغن در بی آورید و بر روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. آنرا  گرم نگه دارید تا مراحل بعدی آماده شود.
کدوها را با پوست حبه قندی  کمی بزرگتر خرد کنید .پیازچه ها را هم به صورت مورب خرد کنید ۱ بند انگشتی . اکنون ۲ قاشق سوپخوری روغن را داخل ماهی تابه بریزید.و کدو را به همراه پیازچه ها در زوغن ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید.سپس پوست لیمو ترش,آب لیمو ترش,رزدجوبه و آب ماهی یا آب معمولی را به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. خامه را به آن اضافه کنید(قبلش خامه را با چنگال بزنید) و خو بزنید تا مخلوط شوند .اکنون ماهی های سرخ کرده را به این مخلوط اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا ماهی به خوبی با سس و سبریجات مخلوط شود و داغ شود. احتیاجی به پخت بیشتر نیست چون در این غذا که به نوعی از غذاهای چینی است سبزیجات کمی باید دندانگیر باشد..آنرا در ظرف کشیده و با لیمو و پیازچه تزیین کنید. این غذا باید کاملا مخلوط شود  در عکس برای نمایان شدن ماهی , غذا  مخلوط نشده است.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی طرز تهیه ساندویچ

آشنایی با روش تهیه دو اسموتی انرژی زا ؛ مخصوص صبحانه نوشیدنی خنک

طرز تهیه نان کشمشی نان صبحانه

ساندویچ مرغ ساندویچ مرغ

شروع فصل سرما با خوراک کدو و دال عدس! سوپ برنج

تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان آشپزی

کتلت بادمجان کتلت بادمجان

سس ماست و ارده سس خانگی

املت فلفل در فر املت

پیتزا گوجه ای (مارگاریتا) پیتزا