پتاژ سیب زمینی,پتاژ هویج,سوپ غلیظ,پوره سبزیجات,پوره سیب زمینی,آموزش آشپزی,پوره هویج,سوپ پوره ای سبزیجات,پتاژ سبزیجات,پتاژ,پوره سیب زمینی,پتاژ هویج و سیب زمینی,سوپ هویج,غذاهای اصلی
پوره سیب زمینی پتاژ سیب زمینی
پوست سیب زمینی را با برس خوب بشوئید و با پوست بپزید و بعد از پختن، پوست سیب زمینی را جدا کنیدبعد با وسیله ای مثل گوشت کوب یا رنده ریز سیب زمینی را له کنیدوروی حرارت ملایم بگذارید و شیر را آرام آرام اضافه کنید وهم بزنید تا شیر جذب سیب زمینی شود.ویک ترکیب نرم و یکنواختی شودو در آخر روغن یا کره را اضافه کنید.
ـ سیب زمینی متوسط ۴عدد
ـ کره یا روغن حیوانی ۱ قاشق غذا خوری
– شیر نصف لیوان
ـ پیاز سرخ شده (طلایی رنگ) ۳ الی ۴ قاشق
ـ پیازچه ۴الی ۵ ساقه کوچک
ـ نمک قدری
طرز تهیه :
پوست سیب زمینی را با برس خوب بشوئید و با پوست بپزید و بعد از پختن، پوست سیب زمینی را جدا کنیدبعد با وسیله ای مثل گوشت کوب یا رنده ریز سیب زمینی را له کنیدوروی حرارت ملایم بگذارید و شیر را آرام آرام اضافه کنید وهم بزنید تا شیر جذب سیب زمینی شود.ویک ترکیب نرم و یکنواختی شودو در آخر روغن یا کره را اضافه کنید.
معمولاً به پوره کره اضافه میشود ولی کرمانشاهی ها مستثنی هستند و از روغن حیوانی هم میتوانند استفاده کنند واز عطر وطعم خوب این روغن لذت ببرند
در این غذا من به پوره ، پیاز سرخ شده و پیازچه خرد شده اضافه کرده ام ترکیب این مواد با یکدیگر بسیار خوشمزه است مخصوصاً اگر با ترشی خورده شود .