آموزش آشپزی,سبزی پلویی,کته سبزی,انواع سبزی,سبزی های پلویی,کته پلو,طرز تهیه کته,شوید پلو,سبزی پلو,طرز تهیه ی پلوی پیازچه با مرغ,طرز تهیه ی پلوی پیازچه با مرغ,کته پلو سبزی,کته,پلو سبزی,sabzi polo mahi,پلو کته,سبزی,sabzi polo,پلو با سبزی,غذاهای اصلی
طرز تهیه ی پلوی پیازچه با مرغ شوید پلو
طرز تهیه:
برنج را شسته و با آب مرغ و کمی نمک میگذاریم تا مانند کته آرام پخته و آبش کشیده شود. پیازچه را خرد کرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم میزنیم و میگذاریم ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم بکشد. مرغها را جداگانه با مقداری آب، نمک و یک عدد پیاز پخته و سپس در کمی روغن سرخ میکنیم و کنار پلوی پیازچه سرو مینماییم.
مواد لازم :
مرغ
۵۰۰ گرم
برنج
دو پیمانه
کره
سه قاشق سوپخوری
آب مرغ
دو پیمانه
نمک
به میزان لازم
پیازچه
۲۰۰ گرم
روغن
به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را شسته و با آب مرغ و کمی نمک میگذاریم تا مانند کته آرام پخته و آبش کشیده شود. پیازچه را خرد کرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم میزنیم و میگذاریم ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم بکشد. مرغها را جداگانه با مقداری آب، نمک و یک عدد پیاز پخته و سپس در کمی روغن سرخ میکنیم و کنار پلوی پیازچه سرو مینماییم.