دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟ چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟,آموزش آشپزی,اصول تغذیه,چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟ چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟

جاییکه استخوان شروع می شود را پیدا کنید. استخوان سینه یک تکه و در وسط سینه به حالت عمود قرار دارد. وقتی سینه و کمر مرغ را از هم جدا می کنید ممکن است قسمت هایی از استخوان های دنده مرغ را نیز از کمر آن جدا کنید؛ در این صورت استخوان های دنده را هم باید از سینه جدا کنید. اما اگر فقط قسمت قلب شکل سینه را از کمر جدا کنید سینه تنها همان استخوان تخت وسط سینه را خواهد داشت.

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟,آموزش آشپزی,اصول تغذیه,چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟

برای تهیه برخی غذاها با سینه مرغ به فیله یا چرخ کردن آن نیاز دارید و قبل از آن باید استخوان سینه را جدا کنید.
سینه مرغ را از سمتی که پوست دارد روی تخته برش قرار دهید. اگر از سینه مرغ یخ زده استفاده می کنید باید کاملا آب شده باشد.

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟,آموزش آشپزی,اصول تغذیه,چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟

با استفاده از یک چاقوی سرآشپز برش را از ضخیم ترین قسمت سینه مرغ شروع کنید.

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟,آموزش آشپزی,اصول تغذیه,چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟

جاییکه استخوان شروع می شود را پیدا کنید. استخوان سینه یک تکه و در وسط سینه به حالت عمود قرار دارد. وقتی سینه و کمر مرغ را از هم جدا می کنید ممکن است قسمت هایی از استخوان های دنده مرغ را نیز از کمر آن جدا کنید؛ در این صورت استخوان های دنده را هم باید از سینه جدا کنید. اما اگر فقط قسمت قلب شکل سینه را از کمر جدا کنید سینه تنها همان استخوان تخت وسط سینه را خواهد داشت.

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟,آموزش آشپزی,اصول تغذیه,چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟

بریدن گوشت را تا نزدیکی استخوان سینه ادامه دهید و بعد بریدن را در نزدیکی استخوان کم کرده و با فشار دست به آرامی گوشت را کنار بزنید.

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟,آموزش آشپزی,اصول تغذیه,چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟

تمام استخوان را به همین روش از گوشت جدا کنید سپس در سمت دیگر سینه نیز بقیه استخوان را جدا کنید.

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟,آموزش آشپزی,اصول تغذیه,چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟

در آخر هم پوست، چربی ها و غضروف را از گوشت جدا کنید.

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟,آموزش آشپزی,اصول تغذیه,چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟

نکات و هشدارها

  • مراقب باشید چه مقدار گوشت را با استخوان دارید از سینه جدا می کنید. اگر مقدار زیادی گوشت از سینه جدا کنید مقرون به صرفه تر آن است که سینه پاک شده و آماده بخرید (می توانید اگر مقدار زیادی گوشت با استخوان از سینه کنده شد استخوان ها را بپزید و گوشت آن ها را برای استفاده در سوپ، سالاد یا … جدا کنید.
  • حتی اگر استخوان ها را به خوبی تمیز کرده اید می توانید از آن ها برای تهیه آب مرغ استفاده کنید.
  • همیشه پس از دست زدن به مرغ خام دست های خود را بشویید

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش قارچ شکم پر قارچ

آموزش درست کردن فلافل آموزش درست کردن فلافل

طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم ‌پر فلفل دلمه

روش تهیه ته‌چین ماهی tahchin، ته چین، ته چین مرغ، ته چین پلو، پلو ته چین، پلو زعفرانی، پلو سنتی، پلو مرغ

تزیین سالاد فصل آموزش تزیین تولد

سمبوسه رژیمی سمبوسه رژیمی

طرز تهیه کباب ژاپنی خوشمزه پخت انواع کباب

روش تهیه‌ پاچانگای گوشت روش تهیه‌ پاچانگای گوشت

تخم مرغ پخته هم زده ! تخم مرغ پخته هم زده !

طرز تهیه هات داگ ایتالیایی نان