پخت ماکارونی با پنیر,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,طرز تهیه نوع جدید ماکارونی,نحوه پخت اسپاگتی,طرز تهیه نوعی ماکارونی جدید,طرز تهیه ماکارونی,آموزش پخت ماکارونی به شیوه جدید,سایت آشپزی,نوع جدید ماکارونی,نحوه پخت ماکارونی سبوس دار
طرز تهیه نوعی ماکارونی جدید آموزش پخت ماکارونی به شیوه جدید
طرز تهیه :
ماکارونی را طبق دستور بپزید و پس از آبکشی یک و نیم پیمانه آب آن را نگه دارید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید؛ سپس سیر، پیاز و فلفل دلمه ای را تفت دهید. رب گوجه و شکر را نیز اضافه کنید و پس از ۲ دقیقه زیر آن را خاموش کنید.
پس از کمی خنک شدن در غذاساز بریزید تا یکدست شود. سپس به ماهیتابه برگردانید، ماکارونی، نمک، فلفل و آب پاستا را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.
پس از خشک شدن آب، پنیر و گردو را اضافه و سرو کنید.
مواد لازم :
ماکارونی سبوس دار
۳۰۰ گرم
روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری
سیر نازک برش زده
۲ حبه
پیاز متوسط خرد شده
یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
۲عدد
شکر
یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
به میزان کافی
گردوی خرد شده
نصف پیمانه
پنیر (ترجیحاً تهیه شده از شیر بز) خرد شده
۹۰ گرم
رب گوجه
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ماکارونی را طبق دستور بپزید و پس از آبکشی یک و نیم پیمانه آب آن را نگه دارید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید؛ سپس سیر، پیاز و فلفل دلمه ای را تفت دهید. رب گوجه و شکر را نیز اضافه کنید و پس از ۲ دقیقه زیر آن را خاموش کنید.
پس از کمی خنک شدن در غذاساز بریزید تا یکدست شود. سپس به ماهیتابه برگردانید، ماکارونی، نمک، فلفل و آب پاستا را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.
پس از خشک شدن آب، پنیر و گردو را اضافه و سرو کنید.