آموزش آشپزی-اردور دلمه قارچ
مواد لازمگوجهفرنگی چهار عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
خرده نان جو ۲/۳ پیمانه
پیاز خردشده یک عدد
سیر خردشده سه حبه
قارچ خردشده یک پیمانه
جعفری یک قاشق سوپخوری
بادام نصفشده هشت عدد
زیتون هشت عدد
پنیر پیتزا ۱۵ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
خرده نان جو ۲/۳ پیمانه
پیاز خردشده یک عدد
سیر خردشده سه حبه
قارچ خردشده یک پیمانه
جعفری یک قاشق سوپخوری
بادام نصفشده هشت عدد
زیتون هشت عدد
پنیر پیتزا ۱۵ گرم
********
جهت آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید
***********
طرزتهیهابتدا سر گوجهفرنگی را برش عرضی زده و کمی از گوشت آن را در آورده در ظرفی بریزید. خرده نانها را با پیاز، گوشت گوجهفرنگی، سیر، قارچ، بادام، جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده، درون گوجهفرنگی بریزید، کمی پنیر پیتزا روی هر قطعه گوجهفرنگی قرار دهید و ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید تا کمی قهوهای شود هر گوجهفرنگی را با یک زیتون تزئین کنید.