اسپاگتی با گوشت قلقلی
اسپاگتی ۲۵۰ گرم . گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم . پیاز ۱ عدد . سیر ۲ حبه . تخم مرغ ۱ عدد
پنیر رنده شده ۲ قاشق غذاخوری . ارد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری . رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
ابلیمو ۲ قاشق غذاخوری . جعفری و ریحان به مقدار لازم . نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : ابتدا درون قابلمه ای اب کافی بریزید و پس از جوش امدن اب کمی زردچوبه و نمک به ان اضافه کنید و اسپاگتی ها را درون اب در حال جوش بریزید ، پس از مدت زمان لازم ۸-۱۰ دقیقه ( بسته به مدت زمان پخت در روی بسته بندی ) اسپاگتی ها را ابکش کنید و کناری بگذارید تا اب اضافی ان خارج شود.
درون کاسه ای گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ و سیر و پیاز رنده شده بریزید ، نمک و فلفل ، ارد سوخاری و جعفری خرد شده و ریحان خرد شده را نیز اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا تمام مواد خوب مخلوط شوند سپس قلقلی هایی به اندازه یک گردو از مواد درست کنید.
درون تابه مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن قلقلی ها را تک تک درون روغن بیندازید و با حرارت متوسط انها را سرخ کنید ، رب گوجه فرنگی را با ۱ لیوان اب ، ابلیمو و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید تا رقیق شود ، پس از اینکه قلقلی ها سرخ شدند و رنگ شان تغییر کرد اب گوجه ای که اماده کرده اید را درون تابه بریزد و حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا با حرارت کم قلقلی ها مغز پخت شده و سس نیز غلیظ شود.
درون تابه ای دیگر ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود سپس اسپاگتی هایی که ابکش کرده اید را درون تابه بریزید و رویش کمی فلفل بپاشید و با حرارت بالا برای ۲-۳ دقیقه تفت دهید تا رطوبت اضافی ان بخار شود.
برای سرو این غذا ، اسپاگتی ها را در ظرف ریخته و روی ان سس و گوشت های قلقلی اماده شده بریزید و با کمی جعفری و ریحان خرد شده و پنیر رنده شده تزئین کنید.
نکته ها : میتوانید در صورت تمایل به جای رب گوجه از خود گوجه فرنگی بصورت خرد شده استفاده کنید ، اگر در زمان تهیه سس گوجه کمی غلظت سس زیاد شد میتوانید از نصف پیمانه اب جوش درون سس استفاده کنید ، در صورتی که پنیر در دسترس ندارید از سس های اماده استفاده کنید.