دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

مربای گل محمدی مربا

مربای رز,اموزش تهیه مربای گل رز,اموزش تهیه مربا گل محمدی,مربای گل,آموزش آشپزی,مربای گل محمدی خانگی,مربای گل محمدی,اموزش تهیه مربا,غذاهای مکمل,طرز تهیه مربای گل محمدی,مربا,مربای گل محمدی,مربای گل رز

مربای گل محمدی مربا

شکر را با ۱ لیوان آب جوش و آبیلمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط آب و شکر بجوشد و غلیظ شود ( برای اینکه بفهمید چه زمانی شیره مربا غلیظ شده است باید مقداری از شیره را با قاشق بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس چک کنید ، اگر شیر غلظتی مانند عسل داشت یعنی آماده است ).

مربای رز,اموزش تهیه مربای گل رز,اموزش تهیه مربا گل محمدی,مربای گل,آموزش آشپزی,مربای گل محمدی خانگی,مربای گل محمدی,اموزش تهیه مربا,غذاهای مکمل,طرز تهیه مربای گل محمدی,مربا,

 

مربای گل محمدی

 

گلبرگ گل محمدی صورتی ۱ لیوان  .  شکر ۳ لیوان  .  آب جوش ۲ لیوان  .  آبلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری

 

حتما برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند.

 

مربای رز,اموزش تهیه مربای گل رز,اموزش تهیه مربا گل محمدی,مربای گل,آموزش آشپزی,مربای گل محمدی خانگی,مربای گل محمدی,اموزش تهیه مربا,غذاهای مکمل,طرز تهیه مربای گل محمدی,مربا,

 

طرز تهیه : ابتدا گلبرگ های گل رز صورتی را تمیز کنید ( فقط بخش صورتی گل باقی بماند ) ، گلبرگ ها را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود ، پس از خنک شدن با دست گل ها را کمی خرد کنید.

 

گلبرگ ها را داخل کاسه ای بریزید و  یک لیوان آب جوش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی کاسه را با بشقابی بپوشانید و کناری قرار دهید ( این کار برای بیرون کشیدن عطر گل است ).

 

مربای رز,اموزش تهیه مربای گل رز,اموزش تهیه مربا گل محمدی,مربای گل,آموزش آشپزی,مربای گل محمدی خانگی,مربای گل محمدی,اموزش تهیه مربا,غذاهای مکمل,طرز تهیه مربای گل محمدی,مربا,

 

شکر را با ۱ لیوان آب جوش و آبیلمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط آب و شکر بجوشد و غلیظ شود ( برای اینکه بفهمید چه زمانی شیره مربا غلیظ شده است باید مقداری از شیره را با قاشق بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس چک کنید ، اگر شیر غلظتی مانند عسل داشت یعنی آماده است ).

 

پس از اینکه شیره به غلظت لازم رسید گلبرگ ها را اضافه کنید و ۵ دقیقه اجازه دهید داخل شیره بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و روی ان را بپوشانید تا خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را داخل شیشه تمیز بریزید ( دقت کنید که گلبرگ ها بیش از ۵ دقیقه نجوشند تا مربا تلخ نشود ).

 

مطالب بیشتر از سایت ما

مارمالاد کیوی مارمالاد

مربای پرتقال کامکوات مربای پرتقال

مربای پوست پرتقال مربای پوست پرتقال

مربای لیمو شیرین مربای لیمو شیرین

» مربای انجیر مربا انجیر

کمپوت گلابی کمپوت گلابی

مربای بالنگ مربای بالنگ

مارمالاد توت فرنگی مارمالاد

مربای توت فرنگی strawberry jam

مربای آلبالو طرز تهیه مربای آلبالو