لازانیا با مایکروفر
ورقه لازانیا ۳۰۰ گرم . سوسیس ۲۰۰ گرم . گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم . قارچ ۵ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد . پیاز ۱ عدد . سیر ۲ حبه . رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا مقدار لازم . سس قرمز ساده ۱ فنجان . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، داخل قابلمه چند لیوان اب بریزید و مقداری نمک و روغن اضافه کنید ، پس از اینکه آب به جوش آمد ورقه های لازانیا را اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه با آب سرد ابکشی کنید.
برای تهیه مایه لازانیا ، ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل ان بریزید ، سیرها و پیاز را رنده کنید و داخل روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
سوسیس و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، قارچ را نیز حلقه ای خرد کنید سپس همه این مواد را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا اب مواد کشیده شود ، پس از کشیده شدن اب غذا باید رب ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، کمی مخلوط کنید سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مایه لازانیا سرد شود.
برای تهیه سس قرمز ساده باید ۱ لیوان اب را بهمراه ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، مقداری نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید و مخلوط کنید تا اب سس به نصف کاهش پیدا کند.
درون ظرف مخصوص مایکروفر یا ظرف پیرکس را کمی چرب کنید ، چند عدد ورقه لازانیا کف ظرف بچینید ، مقداری سس قرمز روی ورقه های لازانیا بریزید سپس مقداری از مایه لازانیا روی ان پخش کنید ، روی مایه را با پنیر پیتزا ( پنیر رنده شده یا ورقه ای ) بپوشانید.
مجدد یک لایه ورقه لازانیا بچینید و روی ان مقداری سس گوجه فرنگی بریزید سپس مقداری مایه لازانیا و در انتها نیز با پنیر پیتزا روی ان را کامل پوشش دهید ، هر تعداد طبقه ای که دوست دارید بچینید.
برای قرار دادن در مایکروفر ابتدا پایه بلند مخصوص گریل را وسط سینی گردان قرار دهید سپس ظرف را روی آن بگذارید و با قدرت ۱۰۰ درصد و به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه بگذارید لازانیا بپزد. ( همچنین میتوانید برای پخت لازانیا از ترکیب کانکشن و گریل به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه استفاده کنید ).
پس از آماده شدن لازانیا را از مایکروفر خارج کنید ، مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی لازانیای داغ بریزید ( حرارت پنیر را اب میکند ) سپس برش بزنید و داخل ظرف بریزید و بهمراه سس قرمز سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید بجای سس قرمز به همان مقدار از سس سفید مخصوص لازانیا استفاده کنید.
برای تهیه سس سفید به ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید + ۱ لیوان شیر + ۳ قاشق چایخوری کره و کمی نمک نیاز دارید ، آرد را کمی تفت دهید سپس نمک و کره را اضافه کنید و در اخر نیز کم کم شیر را را اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس غلیظ شود پس از سرد شدن داخل لازانیا استفاده کنید.