دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

مرغ اسپایسی اسپایسی کردن مرغ

مرغ اسپایسی,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,مرغ سوخاری,طرز تهیه مرغ اسپایسی,مرغ اسپایسی,اسپایسی,اسپایسی کردن مرغ

مرغ اسپایسی اسپایسی کردن مرغ

طرز تهیه‌ : مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید سپس تکه های مرغ را با ۲ لیوان و کمی نمک و فلفل بپزید ( نیم پز کنید ) سپس مرغ های نیم پز شده را درون مخلوط ادویه ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، دارچین ) بغلطانید و ۱۰ دقیقه بگذارید مرغ درون ادویه بماند.

مرغ اسپایسی,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,مرغ سوخاری,طرز تهیه مرغ اسپایسی,مرغ اسپایسی,اسپایسی,اسپایسی کردن مرغ

 

مرغ اسپایسی

 

مرغ ۱ عدد  .  پودر سوخاری ۲ لیوان  .  آرد گندم ۱ لیوان

ادویه ( مخلوط نمک ، فلفل ، دارچین ، پودر سیر ) ۲ قاشق غذاخوری  .  آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

 

مرغ اسپایسی,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,مرغ سوخاری,طرز تهیه مرغ اسپایسی,مرغ اسپایسی,اسپایسی,اسپایسی کردن مرغ

 

طرز تهیه‌ : مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید سپس تکه های مرغ را با ۲ لیوان و کمی نمک و فلفل بپزید ( نیم پز کنید ) سپس مرغ های نیم پز شده را درون مخلوط ادویه ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، دارچین ) بغلطانید و ۱۰ دقیقه بگذارید مرغ درون ادویه بماند.

 

تکه های مرغ را درون سبدی توری بریزید ( سبدهای مخصوص سرخ کردن ) ، درون ظرف بزرگی آب یخ بریزید ( آب باید همراه با تکه های یخ باشد ) سپس سبد حاوی مرغ ها را به مدت ۵ ثانیه درون آب یخ فرو ببرید تا به مرغ ها شوک وارد شود.

 

مرغ اسپایسی,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,مرغ سوخاری,طرز تهیه مرغ اسپایسی,مرغ اسپایسی,اسپایسی,اسپایسی کردن مرغ

 

آرد و پودر سوخاری را درون کاسه ای با فلفل و پودر سیر و هر ادویه دیگری که دوست دارید مخلوط کنید ؛ مرغ ها را پس از شوک دادن درون مخلوط آرد و ادویه بغلطانید سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا مرغ ها طلایی و برشته شوند.

 

مرغ ها را پس از خروج از روغن روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی برود سپس درون ظرف بریزید و بهمراه افزودنی های دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : چنانچه از سینه مرغ استفاده میکند نیازی به پخت اولیه ( نیم پز کردن ) نمیباشد و فقط باید سینه مرغ را کاملا باز کنید ، برای ادویه میتوانید از انواع چاشنی های مورد علاقه در طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

پیراشکی گوشت و پیازچه پیراشکی پیازچه

رولت مرغ و سبزیجات رولت پنیر و سبزیجات

رولت مرغ و قارچ پنیری رولت مرغ ساده

رولت مرغ و کلم بروکلی پنیری خوراک با مرغ

ناگت مخلوط با سس خامه ای ناگت

رولت مرغ و قارچ مخصوص رولت

ناگت مرغ و ذرت روش تهیه ناگت

ران مرغ پر شده با قارچ خوراک مرغ

خورش قلیه ماهی ( جنوب ) خورش قلیه ماهی

خورش سرگنجشکی ( جنوب ) خورش سرگنجشکی