دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

نکاتی درمورداستفاده مجددازروغن سرخ کردنی کلسترول مضر

خواص روغن های گیاهی,کلسترول مضر,راه استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی,راه نگهداری از روغنروغن سرخ کردنی,اصول تغذیه,آموزش آشپزی,انواع روغن ها,کلسترول,روغن,انواع روغن های گیاهی,کلسترول مفید,مضرات روغن,نکاتی درمورداستفاده مجددازروغن سرخ کردنی,نگه داری از روغن,چربی,نگهداری از روغن

نکاتی درمورداستفاده مجددازروغن سرخ کردنی کلسترول مضر

  برای بررسی اینکه آیا روغن مانده در ماهیتابه هنوز قابل استفاده است یا نه، یک تکه نان سفید داخل روغن بیندازید، اگر نان، ذرات تیره رنگی را در اطراف خود ایجاد کند مشخص می شود روغن قابل مصرف مجدد نیست، و در غیر اینصورت هنوز قابل استفاده است.

خواص روغن های گیاهی,کلسترول مضر,راه استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی,راه نگهداری از روغنروغن سرخ کردنی,اصول تغذیه,آموزش آشپزی,انواع روغن ها,کلسترول,روغن,انواع روغن های گیاهی,کلسترول مفید,

 

 
برای بررسی اینکه آیا روغن مانده در ماهیتابه هنوز قابل استفاده است یا نه، یک تکه نان سفید داخل روغن بیندازید، اگر نان، ذرات تیره رنگی را در اطراف خود ایجاد کند مشخص می شود روغن قابل مصرف مجدد نیست، و در غیر اینصورت هنوز قابل استفاده است.

 

 

هنگام استفاده ی مجدد از روغن قابل استفاده، برای رفع بوی غذای قبلی در روغن، می توانید ۱۰ تا ۱۲ شاخه جعفری درون روغن سرخ کنید یا آنکه چند تکه سیب زمینی خام را به مدت ۱۵ دقیقه درون روغن ماهیتابه بیندازید تا بو را به خود جذب کند.

 

 

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش خرد کردن مرغ با تصویر ! خورد کردن مرغ

نحوه شست‌و‌شوی صحیح سبزیجات سبزیجات

چگونه ماهی تازه را پاک کنیم؟ ماهی

توصیه هایی کوتاه و مفید به کدبانوها! راه های نگهداری بیشتر از موادخوراکی

پنج نکته برای سرخ کردن سالم‌تر نکات مهم در اشپزی

ساتوری کردن گوشت ویژگی های دود دادن

در چه قابلمه‌هائی غذا می‌پزید و چگونه؟ قابلمه

میوه و شیرینی را فریز نکنید نگهداری از میوه و سبزی

نکات کلیدی برای پخت کیک نکات لازم در پختن کیک

میوه و شیرینی را فریز نکنید میوه و سبزی