دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه ی خاگینه گل نیلوفر انواع غذا با انار

رب انار,املت انار,آموزش آشپزی,خاگینه,طرز تهیه خاگینه جدید,خوراکی با انار,غذای مازندران,املت با انار,غذا با انار,غذای شمال با انار,غذای پاییز,غذای شمال,طرز تهیه خاگینه,طرز تهیه ی خاگینه گل نیلوفر,تخم مرغ بهمزده,انار,غذاهای مکمل,انواع غذا با انار,املت,غذای فصل,دستور پخت خاگینه

طرز تهیه ی خاگینه گل نیلوفر انواع غذا با انار

خمیر را به ضخامت سه تا چهار میلی‌متر باز کرده و با قالب‌زنی گرد در سه سایز بزرگ، متوسط و کوچک قالب بزنید. روی خمیر با چاقو، شش یا چهار برش ایجاد و وسط خمیر را مرطوب کنید. سه عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید و مرکز آنها را کمی فشار دهید. دوباره ۱۵ دقیقه استراحت دهید. روغن مایع را درظرف مناسبی ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. خمیرها را در روغن ریخته تا سرخ شود.

رب انار,املت انار,آموزش آشپزی,خاگینه,طرز تهیه خاگینه جدید,خوراکی با انار,غذای مازندران,املت با انار,غذا با انار,غذای شمال با انار,غذای پاییز,

 

مواد لازم :

 

تخم‌ مرغ دو عدد
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
ماست پیمانه (۱۹۰ گرم)
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم)
روغن مایع ۱ پیمانه (۷۰ گرم)
آرد به میزان لازم

 

 
مواد لازم برای تهیه شربت:

 

آب یک پیمانه
شکر دو پیمانه
آب لیمو یک قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده یک قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه:

 

تخم‌مرغ و وانیل را با چنگال بزنید. ماست و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید و به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید. روغن مایع را داخل مواد بریزید. در مرحله آخر آرد را به تدریج اضافه کرده تا حدی که خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف شود، سپس روی خمیر را با پارچه پوشانده به مدت یک ساعت در جایی نسبتا گرم قرار دهید.

 

خمیر را به ضخامت سه تا چهار میلی‌متر باز کرده و با قالب‌زنی گرد در سه سایز بزرگ، متوسط و کوچک قالب بزنید. روی خمیر با چاقو، شش یا چهار برش ایجاد و وسط خمیر را مرطوب کنید. سه عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید و مرکز آنها را کمی فشار دهید. دوباره ۱۵ دقیقه استراحت دهید. روغن مایع را درظرف مناسبی ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. خمیرها را در روغن ریخته تا سرخ شود.

 

 

برای تهیه شربت خاگینه:
آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود، بعد از یکی‌دو جوش، آب لیمو‌ و زعفران را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. شربت داغ را روی خاگینه‌های نیمه‌گرم بریزید.

 

برای تزئین روی خاگینه، پودر یا خلال پسته بپاشید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ی بـرشتوک طرز تهیه برشتوک

طرز تهیه و دستور پخت پیتزا شیکاگو پیتزا

طرز تهیه سالاد مرغ سالاد شوید، سالاد فصل

حلیم برای سفره های افطار حلیم مرغ

طرز تهیه نان پیتزا پیتزا

طرز تهیه سس سفید سس سریع

مطنجن مرغابی (گیلان) مطنجن مرغابی (گیلان)

پیراشکی سبزیجات پیراشکی سبزیجات

طرز تهیه هات چاکلت هات چاکلت خانگی

طرز تهیه قهوه ترک قهوه