انواع شنیسل,انواع غذا با ماهی,شنیتسل,طرز پخت ماهی,غذاهای اصلی,شنیتسل ماهی,شنسیل شتر مرغ,شنیسل ماهی,طعم دار کردن ماهی,خوراک دریایی,غذاهای دریایی,ماهی,آموزش آشپزی,طرز تهیه شنیتسل ماهی,مزه دار کردن ماهی
شنسیل شتر مرغ مزه دار کردن ماهی
طرز تهیه :
گوشت ورقه شده را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با بیفتک کوب میکوبیم تا نازک شود، آنگاه نمک، فلفل و پودر سیر را مخلوط کرده و به دو طرف گوشت میپاشیم. سپس زعفران آب کرده را با تخممرغ مخلوط میکنیم. آنگاه گوشت را در آرد گندم خوابانده بعد در تخممرغ زده شده قرار میدهیم. در آخر در پودر سوخاری میخوابانیم و با حرارت ملایم در روغن سرخ میکنیم.
مواد لازم :
گوشت فیله شترمرغ
۱۵۰ گرم
پودرسوخاری
نصف پیمانه
آرد گندم
نصف پیمانه
تخممرغ
یک عدد
زعفران آب کرده
دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر سیر
به میزان لازم
روغن برای سرخکردن
به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت ورقه شده را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با بیفتک کوب میکوبیم تا نازک شود، آنگاه نمک، فلفل و پودر سیر را مخلوط کرده و به دو طرف گوشت میپاشیم. سپس زعفران آب کرده را با تخممرغ مخلوط میکنیم. آنگاه گوشت را در آرد گندم خوابانده بعد در تخممرغ زده شده قرار میدهیم. در آخر در پودر سوخاری میخوابانیم و با حرارت ملایم در روغن سرخ میکنیم.