دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

تغذیه سودمند برای افزایش قـدرت بـاروری تغذیه سودمند برای افزایش قـدرت بـاروری

پزشکی,چگونه جنسیت فرزند خود را تعیین کنیم,دختر یا پسر,تعیین جنسیت فرزند,انتخاب جنسیت فرزند,تعیین جنسیت فرزند با تغذیه درست,اصول تغذیه,آموزش آشپزی,تغذیه سودمند برای افزایش قـدرت بـاروری,تاثیر غذا در جنسیت فرزند

تغذیه سودمند برای افزایش قـدرت بـاروری تغذیه سودمند برای افزایش قـدرت بـاروری

از نان‌هایی که با آرد گندم کامل درست می‌شوند استفاده کنید، زیرا منبع خوبی از آهن و ویتامین B می‌باشند و موجب افزایش هورمون‌های باروری می‌شوند. ‌ برای باردار شدن باید از چربی‌های خوب استفاده شود، لذا مصرف مغزهایی مانند بادام یا گردو که منبع غنی از اسیدهای چرب امگا‑۳ می‌باشند توصیه می‌گردد. ‌ در آخر، پروتئین‌های گیاهی (مخصوصا سویا) را به اندازه‌ متوسط مصرف کنید تا به شما در رسیدن به وزن مناسب برای حامله شدن کمک کند. مصرف غذا (به‌خصوص آنهایی که زیاد استفاده می‌کنید) تأثیر مستقیمی بر روی باروری شما دارد. در نتیجه، سعی کنید تا وعده‌های غذایی سرشار از میوه و سبزیجات، لبنیات و پروتئین‌های گیاهی داشته باشید که منابع خوبی از ویتامین C، بتاکاروتن، آنتی‌اکسیدان، اسیدفولیک و آهن هستند و همگی امکان باروری را افزایش می‌دهند.

نوشیدن فراوان آب علاوه بر کمک به عملکرد بهتر اندام‌های تناسلی و زایشی، سبب تأمین بیشتر مایع طبیعی لازم برای حرکت بهتر اسپرم به سمت دهانه رحم می‌شود، بنابراین نوشیدن آب تصفیه‌ شده یا آب معدنی به میزان کافی را فراموش نکنید.

برگ‌های سبز سبزیجات به خصوص اسفناج سرشار از آنتی‌اکسیدان، آهن و اسیدفولیک می‌باشند که همگی برای حفظ سلامت اندام‌های زایشی و تناسلی لازم هستند. اسیدفولیک موجود در اسفناج نه‌ تنها باعث تشکیل تخمک‌های قابل رشد و افزایش قدرت باروری می‌شود، بلکه مانع از ایجاد نقص در نوزادان خواهد شد.

پزشکی,چگونه جنسیت فرزند خود را تعیین کنیم,دختر یا پسر,تعیین جنسیت فرزند,انتخاب جنسیت فرزند,تعیین جنسیت فرزند با تغذیه درست,اصول تغذیه,آموزش آشپزی,تغذیه سودمند برای افزایش قـدرت بـاروری,تاثیر غذا در جنسیت فرزند,

بخشی از رژیم غذایی خود را به سبزیجات نارنجی و زردرنگ اختصاص دهید، چرا که منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان و بتاکاروتن هستند. بتاکاروتن در تنظیم هورمون‌ها نقش مهمی دارد و احتمال سقط را کاهش می‌دهد.

اگر مبتلا به اندومتریوز هستید، کلم بروکلی و انواع دیگر کلم را زیاد مصرف کنید. این گروه از سبزیجات خواص زیادی دارند. مواد مغذی گیاهی آن به متابولیسم استروژن کمک می‌کنند.

اگر قاعدگی نامنظم دارید، مصرف سیب‌زمینی شیرین، هویج و نخودفرنگی را فراموش نکنید. بتاکاروتن موجود در این سبزیجات، در تنظیم قاعدگی موثر است و امکان باروری بهتر را در پی خواهد داشت.

از آنجایی که مرکبات سرشار از ویتامین C هستند، آنها را حتماً در رژیم غذایی خود بگنجانید. زغال اخته، پاپایا(خربزه درختی)، پرتقال، نارنگی، کیوی و توت فرنگی مواد مغذی زیادی دارند و مصرف آنها برای خانم‌هایی که تصمیم به مادر شدن گرفته‌ اند خیلی مفید است.
فرآورده‌های لبنی و پروتئین‌های حیوانی مانند ماهی غنی از اسیدآمینه هستند که به تشکیل هورمون‌های زایشی (FSH) و (LH) کمک می‌کنند، بنابراین این مواد را در برنامه غذایی خود بیاورید تا هر چه سریع‌تر به آرزوی مادرشدنتان برسید.

از نان‌هایی که با آرد گندم کامل درست می‌شوند استفاده کنید، زیرا منبع خوبی از آهن و ویتامین B می‌باشند و موجب افزایش هورمون‌های باروری می‌شوند.
‌ برای باردار شدن باید از چربی‌های خوب استفاده شود، لذا مصرف مغزهایی مانند بادام یا گردو که منبع غنی از اسیدهای چرب امگا‑۳ می‌باشند توصیه می‌گردد.
‌ در آخر، پروتئین‌های گیاهی (مخصوصا سویا) را به اندازه‌ متوسط مصرف کنید تا به شما در رسیدن به وزن مناسب برای حامله شدن کمک کند.
مصرف غذا (به‌خصوص آنهایی که زیاد استفاده می‌کنید) تأثیر مستقیمی بر روی باروری شما دارد. در نتیجه، سعی کنید تا وعده‌های غذایی سرشار از میوه و سبزیجات، لبنیات و پروتئین‌های گیاهی داشته باشید که منابع خوبی از ویتامین C، بتاکاروتن، آنتی‌اکسیدان، اسیدفولیک و آهن هستند و همگی امکان باروری را افزایش می‌دهند.

مواد غذایی که باید از مصرف آنها اجتناب کرد:
_‌ مصرف مواد فرآوری‌شده (مانند شیرینی‌جات و تنقلات) را به حداقل برسانید، زیرا آنها فاقد هرگونه مواد مغذی برای تشکیل نطفه و رشد جنین می‌باشند.
_ زنانی که در سنین بالا باردار شده‌اند و نیز مبتلا به دیابت حاملگی هستند، با مصرف بیش از اندازه تنقلات، سطح قند خونشان بالا رفته و مجبور هستند تا سزارین شوند، زیرا نوزادانی که از مادران دیابتی به دنیا می‌آیند، سایزشان از دیگر نوزادان بزرگ‌تر است.

در آخر، لازم به ذکر است سلامت نوزاد تا حد زیادی بستگی به مادر و غذاهای مصرفی او دارد، بنابراین خوردن غذاهای سالم و مفید تنها راه ساده‌ای است که منجر به سلامت شما و کودکتان می‌شود.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

تنظیم خواب با تغذیه غذیه

تغذیه برای زانوها راه های درمان ارتروز زانو

خرید و نگهداری اغذیه ی نوروزی کاهش وزن

آلرژی های غذایی و عدم تحمل غذا چرا برخی مواد غذایی حساسیت زا ست

تغذیه بهاری با طب سنتی طب سنتی

عسل و دارچین زوج جادویی کلم قرمز

خوراکیهای غیر لبنی سرشار از کلسیم دفع چربی

خواص مروارید های سرخ مربا

تغذیه مناسب برای گروه خونی AB افزایش وزن با تغذیه صحیح

خاصیت گیاه ریواس خاصیت گیاه ریواس