ابتدا مایه آنرا درست می کنیم که همان مایه اردور پنیر است ، پنیر را میشوئیم و خشک میکنیم رنده میکنیم ، بعد سبزی را بدقت و تمیز میشوئیم و داخل صافی میریزیم تا آب بکلی گرفته شود ، آنرا ریز ریز خرد میکنیم بعد روغن زیتون را بتدریج داخل پنیر رنده شده میریزیم و بهم میزنیم تا روغن زیتون کاملا در پنیر جذب شود .
مواد لازم :
پنیر ۲۵۰ گرم
نعناع ۷۰ گرم
ترخون ۷۰ گرم
پیاز سبز ۷۰ گرم
جعفری ساطوری شده ۷۰ گرم
روغن زیتون ۰٫۵ فنجان
گردو ۰٫۵ فنجان
نان سفید ۳ عدد
طرز تهیه :
ابتدا مایه آنرا درست می کنیم که همان مایه اردور پنیر است ، پنیر را میشوئیم و خشک میکنیم رنده میکنیم ، بعد سبزی را بدقت و تمیز میشوئیم و داخل صافی میریزیم تا آب بکلی گرفته شود ، آنرا ریز ریز خرد میکنیم بعد روغن زیتون را بتدریج داخل پنیر رنده شده میریزیم و بهم میزنیم تا روغن زیتون کاملا در پنیر جذب شود .
گردو و سبزی خرد شده را داخل پنیر میریزیم و خوب مخلوط می کنیم ، در صورت تمایل یکی دو پره سیر کوبیده و نرم را هم با پنیر و سبزی مخلوط کنید ، حال مایع حاضر است مایع فوق را روی نان که بهتر است بشکل گرد قالب زده شده باشد میمالیم و روی آن را با یکی دو حلقه تربچه تزیین میکنیم و این مایه را ممکن است با قیف روی نان بریزیم .