طرز تهیه کوکوی سیب درختی :
سیبها را بعد از پوست کندن رنده کنید و تقریبا نیمی از آب آن را دور ریخته، مابقی را نگه دارید. سپس به آن دارچین، شکر، نمک، زعفران و تخممرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید پس ازداغ شدن روغن در ماهیتابه، مایه کوکو را در آن بریزید. بعد از آنکه کاملا دو طرف کوکو سرخ شد روی آن عسل اضافه کنید.
مواد لازم :
سیب درختی (گلاب)
سه عدد
تخممرغ
چهار عدد
دارچین
۱/۸ قاشق غذاخوری
روغن و نمک و زعفران
به میزان لازم
شکر
دو قاشق غذاخوری
عسل
یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکوی سیب درختی :
سیبها را بعد از پوست کندن رنده کنید و تقریبا نیمی از آب آن را دور ریخته، مابقی را نگه دارید. سپس به آن دارچین، شکر، نمک، زعفران و تخممرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید پس ازداغ شدن روغن در ماهیتابه، مایه کوکو را در آن بریزید. بعد از آنکه کاملا دو طرف کوکو سرخ شد روی آن عسل اضافه کنید.
مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود .
مواد لازم :
لوبیا سبز ( سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید )
نیم کیلو
زنجبیل تازه و پوست کنده
به مقدار لازم
سیر پوست کنده
ده حبه
آب
یک فنجان
روغن گیاهی
۴ قاشق سوپ خوری
زیره
سه قاشق چای خوری
دانه گشنیز آسیاب شده
دو قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده
۲ عدد
نمک
به مقدار لازم
فلفل آسیاب شده تازه
به مقدار لازم
آب لیمو
سه قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید .
مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود .
کالری تنقلات,کالری غذا,کالری روزانه,کالری,طرز تهیه نخودک میان وعده ای سالم,کالری کاکائو,کالری میان وعده,کالری مواد غذایی,کالری بستنی,کالری شکلات,کالری عصرانه,رژیم لاغری,طرز تهیه نخودک میان وعده ای سالم,رژیم چاقی,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,محاسبه کالری
طرز تهیه نخودک میان وعده ای سالم کالری غذا
تقریبا همه ما گندمگ، برنجک یا عدس برشته خورده ایم . اما شاید کمتر نخودک یا همان نخود بو داده خورده باشیم. این اسنک خوشمزه را می توانید در فر تهیه کنید. با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید هر نوع طعم یا مزه ای که دوست دارید به نخود بزنید. از جمله انواع نخودک می توان به طعم های لیمویی، فلفلی، دارچینی و نمکی اشاره کرد. حتی می توانید برای اینکه کمی طعم مدیترانه ای به خود بگیرد، ارگانو (آویشن) و ریحان خشک شده به آن بزنید. صبح ها پیش از ناهار که احساس گرسنگی می کنید، یک مشت از نخودک میل کنید تا احساس سیری به شما بدهد.
طرز تهیه نخودک میان وعده ای سالم
نخود خاصیت بسیاری دارد. از جمله می توان به کلسیم، آهن، فیبر، پروتئین و ویتامین های A و C اشاره کرد. بنابراین بهتر است در وعده های غذایی خود از نخود بیشتر استفاده کنیم. غذاهایی همچون آبگوشت، آش و فلافل این خوراکی پرخاصیت را در خود دارند.
اما همیشه که نمی توان این غذاها را تهیه و مصرف کرد. ولی می توان آن را همچون تنقلات به صورت روزانه یا هفته ای دو یا سه بار مصرف کرد.
تقریبا همه ما گندمگ، برنجک یا عدس برشته خورده ایم . اما شاید کمتر نخودک یا همان نخود بو داده خورده باشیم. این اسنک خوشمزه را می توانید در فر تهیه کنید. با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید هر نوع طعم یا مزه ای که دوست دارید به نخود بزنید. از جمله انواع نخودک می توان به طعم های لیمویی، فلفلی، دارچینی و نمکی اشاره کرد. حتی می توانید برای اینکه کمی طعم مدیترانه ای به خود بگیرد، ارگانو (آویشن) و ریحان خشک شده به آن بزنید. صبح ها پیش از ناهار که احساس گرسنگی می کنید، یک مشت از نخودک میل کنید تا احساس سیری به شما بدهد.
زمان تهیه: ۵ دقیقه زمان پخت: یک ساعت و ۲۰ دقیقه میزان: دو پیمانه
مواد لازم :
نخود پخته شده (یا کنسرو نخود)
۵۵۰ گرم
روغن زیتون
یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا کبابی
۱/۸ قاشق چایخوری
پودر لیمو و فلفل
یک قاشق چایخوری
پودر کاری
نصف قاشق چایخوری
نمک
¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه : ۱٫ فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. ۲٫ نخودهای پخته شده را آبکش و خشک کنید. برای خشک کردن، آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بریزید و ۲۰ دقیقه بگذارید بماند تا همه رطوبت بیرونی نخودها به دستمال کاغذی کشیده شود. سپس، کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و نخودها را روی آن پهن کنید و داخل فر بگذارید. اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزند. نخودها باید کاملا برشته و طلایی شوند.
۳٫ از فر خارج کنید و داخل روغن زیتون، پاپریکای کبابی، پودر لیمو فلفلی، کاری و نمک بغلطانید. آنها را باید در ظرف های دردار نگهداری کنید.
خوراک گوشت و لوبیا,خوراک سیب زمینی,خوراک لوبیا,خوراک هویج,خوراک,خوراک گوشت و جو,خوراک ساده,خوراک گوشت و جو,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی
خوراک گوشت و جو خوراک
طرز تهیه :
۱٫ فر را با ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ماهیتابه ی نچسب را با روغن اسپری کنید. گوشت و پیاز را اضافه کنید و روی شعله ی متوسط به مدت ۷ تا ۸ دقیقه تا گوشت قهوه ای و خشک شود بپزید و گاهی هم بزنید.
۲٫ در یک ظرف شیشه ای نشکن مخلوط گوشت را با سایر مواد به جز سبزیجات ترکیب کنید. گوجه فرنگی ها را تکه کنید.
۳٫ روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ی دیگر بپزید تا جو نرم شود.
آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد لازم : برای ۶ نفر
گوشت گوساله (چرخ کرده)
۴۵۰ گرم
پیاز (خرد شده)
۱ عدد متوسط
آب گوشت
۲ فنجان
جو (خام)
۲/۳ فنجان
پونه کوهی
۲ قاشق چایخوری تازه (یا نصف قاشق چایخوری خشک کرده)
نمک
۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل
۱/۴ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی
۴۵۰ گرم
سبزیجات
۲ فنجان
بلوط شناور
۲۰۰ گرم
طرز تهیه : ۱٫ فر را با ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ماهیتابه ی نچسب را با روغن اسپری کنید. گوشت و پیاز را اضافه کنید و روی شعله ی متوسط به مدت ۷ تا ۸ دقیقه تا گوشت قهوه ای و خشک شود بپزید و گاهی هم بزنید. ۲٫ در یک ظرف شیشه ای نشکن مخلوط گوشت را با سایر مواد به جز سبزیجات ترکیب کنید. گوجه فرنگی ها را تکه کنید. ۳٫ روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ی دیگر بپزید تا جو نرم شود.
طرز تهیه :
۱٫ کباب پز را گرم کنید. در یک کاسه ی کوچک مواد سس (ماست، پیاز و خیار) را مخلوط کنید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
۲٫ در یک کاسه ی متوسط باقی مواد به جز نان را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به شکل ۴ قرص به ضخامت ۱ سانتی متر و قطر ۱۰ سانتی متر در بیاورید.
۳٫ قرص ها را روی کباب پز با شعله ی متوسط قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تا موقعی که دمای داخل قرص ها به ۱۶۵ درجه ی فارنهایت (۷۳ درجه سانتی گراد) برسد بپزید. برگر ها را با سس داخل نان سرو کنید.
آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد لازم : برای ۴ نفر
ماست کم چرب
نصف فنجان
پیاز قرمز (خرد شده)
۱/۴ فنجان
خیار (خرد شده)
۱/۴ فنجان
گوشت بوقلمون (چرخ کرده)
۴۵۰ گرم
ماست (کم چربی)
نصف فنجان
برگ پونه کوهی (خشک شده)
۱ قاشق چایخوری
پودر سیر
نصف قاشق چایخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل
نصف قاشق چایخوری
نان همبرگر
۴ عدد
طرز تهیه : ۱٫ کباب پز را گرم کنید. در یک کاسه ی کوچک مواد سس (ماست، پیاز و خیار) را مخلوط کنید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید. ۲٫ در یک کاسه ی متوسط باقی مواد به جز نان را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به شکل ۴ قرص به ضخامت ۱ سانتی متر و قطر ۱۰ سانتی متر در بیاورید. ۳٫ قرص ها را روی کباب پز با شعله ی متوسط قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه تا موقعی که دمای داخل قرص ها به ۱۶۵ درجه ی فارنهایت (۷۳ درجه سانتی گراد) برسد بپزید. برگر ها را با سس داخل نان سرو کنید.