طرز تهیه :
تمام مواد را با هم مخلوط کرده ، آنها را به شکل توپهای اندازه گردو درست کنید . آنها را در آرد غلطانده و در روغن سرخ کنید . آنها را به سس افزوده ، به مدت ۲۰ دقیقه سرخ کنید . درصورت نیاز کمی آب به آن اضافه کنید . گوشت ها را می توانید در برگ مو قرار داده و در سس بپزید .
مواد لازم :
گوشت گاو
یک کیلو
تخم مرغ زده شده
یک عدد
برگ نعنا تازه
۲ قاشق سوپ خوری
شوید
نصف قاشق چای خوری
سرکه
یک قاشق چای خوری
نان نرم
۴ برش
سیر آسیاب شده
۶ حبه
پیاز خرد شده
یک عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم
سس :
سس گوجه فرنگی
۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده
یک عدد
کره
سه چهارم فنجان
دارچین
یک قاشق چای خوری
میخک
یک چهارم قاشق چای خوری
برگ بو
دو عدد
طرز تهیه :
تمام مواد را با هم مخلوط کرده ، آنها را به شکل توپهای اندازه گردو درست کنید . آنها را در آرد غلطانده و در روغن سرخ کنید . آنها را به سس افزوده ، به مدت ۲۰ دقیقه سرخ کنید . درصورت نیاز کمی آب به آن اضافه کنید . گوشت ها را می توانید در برگ مو قرار داده و در سس بپزید .
نوشیدنی,انواع نوشیدنی,قهوه,ابدوغ,طرز تهیه ی نوشیدنی گلابی و نارگیل,نسکافه,اشنایی با انواع نوشیدنی ها,طرز تهیه قهوه,طرز تهیه نوشیدنی های متنوع در خانه,طرز تهیه قهوه ترک,آموزش آشپزی,طرز تهیه ی نوشیدنی گلابی و نارگیل,غذاهای مکمل,نوشیدنی طبیعی
طرز تهیه ی نوشیدنی گلابی و نارگیل اشنایی با انواع نوشیدنی ها
روش تهیه :
گلابی ها را خرد کنید وبه همراه شیر،ماست،عسل،نارگیل،آب کمپوت و وانیل داخل پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن نمائید تا مخلوط،صاف ویکدست شود.آن گاه یخ را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا یخ کاملا خرد شود.اکنون نوشیدنی را درون لیوان های مخصوص پذیرایی بریزید وروی هر یک را با اندکی ماست چکیده و نارگیل برشته تزئین نمائید.
مواد لازم برای چهار نفر:
شیر
۲۵۰ میلی لیتر
کمپوت گلابی
۲۵۰ گرم
ماست چکیده
۲۵۰ میلی لیتر
عسل
۲ قاشق چای خوری
نارگیل برشته
۴ قاشق چای خوری
آب کمپوت گلابی
۲ قاشق چای خوری
وانیل
۱ پینچ
یخ در صورت دلخواه
۶ تکه
روش تهیه :
گلابی ها را خرد کنید وبه همراه شیر،ماست،عسل،نارگیل،آب کمپوت و وانیل داخل پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن نمائید تا مخلوط،صاف ویکدست شود.آن گاه یخ را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا یخ کاملا خرد شود.اکنون نوشیدنی را درون لیوان های مخصوص پذیرایی بریزید وروی هر یک را با اندکی ماست چکیده و نارگیل برشته تزئین نمائید.
مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
مواد لازم ترافل گیلاس:
نشاسته ذرت (پودرشده)
۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)
آرد
۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)
شکر
یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)
شیر (سرد)
دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)
تخم مرغ
۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
وانیل شکری
یک چهارم قاشق چای خوری
کره
۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)
کمپوت گیلاس (خردشده)
به مقدار لازم
رولت
به مقدار لازم
روش تهیه ترافل گیلاس:
نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.
مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
نکته:
زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید. بدانیم:
انرژی ۵/۹۵۶ کیلوکالری
چربی ۳۹ گرم
کربوهیدرات ۶/۱۳۲
پروتئین ۴/۲۳ گرم
پنیر پیتزا,آموزش آشپزی,انواع املت,املتی خوش طعم برای صبحانه,املت کالباس,تخم مرغ,طرز تهیه املت,پنیر موزارلا,املت قارچ,املت فلفلی,املت پیازچه,املتی خوش طعم برای صبحانه,املت,املت سبزیجات,غذاهای اصلی,املتی برای صبحانه املت پنیری,املت فلفل در فر,غذا با تخم مرغ,املت مکزیکی,پنیر چدار
املتی خوش طعم برای صبحانه طرز تهیه املت
طرز تهیه :
مقدار کمی کره داخل ماهیتابه بریزید.
دو تخم مرغ داخل کاسه شسکته و هم بزنید.
تخم مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده و بگذارید ۱ دقیقه بپزد.
سپس پنیر چدار را روی آن ریخته و این مخلوط را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.
صبر کنید تا دو طرف املت خوب بپزد.
اسفناج را هم با کره در ماهیتابه دیگری بپزید( برای اجتناب از مخلوط نشدن تخم مرغ ها با آب اسفناج این کار را می کنیم. )
سپس اسفناج پخته شده را روی املت خود قرار دهید ( می توانید اسفناج را زیر املت هم بگذارید ).
اگر دوست داشته باشید می توانید گوشت ترکی را هم می توانید با روغن زیتون درون یک ماهیتابه بلند بپزید و با املت میل کنید.
یک املت با کمی پنیر چدار و اسفناج روی آن، کاری می کند فراموش کنید که همیشه مجبور بودید سبزیجاتی که مادرتان به غذای شما اضافه می کرد را بخورید. مزه این املت عالی است و از خوردن آن با پنیر چربی که چربی اضافی به بدنتان نمی رساند لذت می برید. این املت را با کباب ترکی و شیر بادام هم امتحان کنید؛ فوق العاده خوش مزه می شود.
مواد لازم :
تخم مرغ
۲ عدد
اسفناج
مقداری
کره
۵۰ گرم
روغن زیتون و نمک و فلفل
به مقدار لازم
پنیر چدار
۱ بسته
طرز تهیه :
مقدار کمی کره داخل ماهیتابه بریزید.
دو تخم مرغ داخل کاسه شسکته و هم بزنید. تخم مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده و بگذارید ۱ دقیقه بپزد.
سپس پنیر چدار را روی آن ریخته و این مخلوط را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.
صبر کنید تا دو طرف املت خوب بپزد.
اسفناج را هم با کره در ماهیتابه دیگری بپزید( برای اجتناب از مخلوط نشدن تخم مرغ ها با آب اسفناج این کار را می کنیم. )
سپس اسفناج پخته شده را روی املت خود قرار دهید ( می توانید اسفناج را زیر املت هم بگذارید ).
اگر دوست داشته باشید می توانید گوشت ترکی را هم می توانید با روغن زیتون درون یک ماهیتابه بلند بپزید و با املت میل کنید.
طرز تهیه :
ابتدا پوست و استخوان ماهی راگرفته و گوشت آن را تکهتکه کنید. سپس آن را درون ظرفی ریخته، بعد کرفس، پیاز، سس مایونز یا خامه ترش یا ماست چکیده را به همراه آبلیموی تازه به آن بیفزایید و هم بزنید. بعد، نمک و فلفل را میافزاییم.
آنگاه کاهوهای شسته شده را درون ظرف موردنظر بچینید و سالاد ماهی آماده شده را روی آنها بریزید سپس، موادمان را با مقداری جعفری خرد شده مخلوط میکنیم. این سالاد را به صورت سرد میل کنید. همچنین میتوانید به عنوان یک شام مناسب به همراه مقداری نان سرو کنید.
مواد لازم :
ماهی سفید بخارپز شده
یک عدد
کرفس خرد شده
دو ساقه
پیاز خرد شده
نصف عدد
سس مایونز
سه قاشق غذاخوری
خامه ترش یا ماست چکیده
سه قاشق غذاخوری
کاهو
یک بوته
جعفری خرد شده
دو قاشق چایخوری
نمک، فلفل و آبلیمو
به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پوست و استخوان ماهی راگرفته و گوشت آن را تکهتکه کنید. سپس آن را درون ظرفی ریخته، بعد کرفس، پیاز، سس مایونز یا خامه ترش یا ماست چکیده را به همراه آبلیموی تازه به آن بیفزایید و هم بزنید. بعد، نمک و فلفل را میافزاییم.
آنگاه کاهوهای شسته شده را درون ظرف موردنظر بچینید و سالاد ماهی آماده شده را روی آنها بریزید سپس، موادمان را با مقداری جعفری خرد شده مخلوط میکنیم. این سالاد را به صورت سرد میل کنید. همچنین میتوانید به عنوان یک شام مناسب به همراه مقداری نان سرو کنید.