باقلوا شکلاتی، شیرینی مناسب عید فطر آموزش پخت شیرینی
رشته پاکستانی رو کاملا خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و تفت بدین تا رنگ اون کمی برگرده .
نکته :
بهتره رشته خوب خرد بشه . تقریبا به اندازه ۸-۷ میلیمتر . لزومی نداره دونه دونه خط کش بذارید و اندازه بگیرید منظورم اینه که کاملا خرد بشن .
با این باقلواهای شکلاتی عیدتان را شیرین تر کنید. مواد لازم :
رشته پاکستانی
۱ بسته
شکلات تخته ای قهوه ای
۱۰۰ گرم
کره
۱۰۰ گرم
خلال بادام
۵۰ گرم
پودر پسته
جهت تزیین
طرز تهیه :
ابتدا کره رو روی حرارت قرار می دیم تا ذوب بشه .
رشته پاکستانی رو کاملا خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و تفت بدین تا رنگ اون کمی برگرده . نکته :
بهتره رشته خوب خرد بشه . تقریبا به اندازه ۸-۷ میلیمتر . لزومی نداره دونه دونه خط کش بذارید و اندازه بگیرید منظورم اینه که کاملا خرد بشن .
بعد خلال بادام رو کمی خرد کرده و به رشته ها اضافه می کنیم . نکته :
می توانید از گردوی نگینی شده هم استفاده کنید .
شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل ماهیتابه می ریزیم .
خوب مخلوط می کنیم .
بعد داخل کپسول می ریزیم . نکته :
می توانید داخل جعبه باقلوا هم درست کرده و بعد برش بزنید .
آخر سر روی هر کدوم کمی پودر پسته می ریزیم .
این باقلوا رو تا یک هفته در یخچال می توانید نگهدارید .
نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
با این مقدار مواد ۵۰ عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .
با این شیرینی در عید فطر کام تان را شیرین تر کنید. شیرینی اسکار یکی از شیرینی های معروف هست و می تونید از اون به عنوان یک شیرینی خوش طعم برای عید فطر استفاده کنید . امیدوارم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید .
مواد لازم :
کره
۱۰۰ گرم
پودر قند
۵۰ گرم (هر پیمانه پودر قند برابر با ۱۲۵ گرم هست)
هل ساییده
نصف ق م
وانیل
نصف ق م
آرد
۱۷۵ – ۱۵۰ گرم (هر پیمانه آرد برابر با ۱۲۵ گرم می باشد)
گردوی ریز نگینی شده
۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ
۱ عدد
سفیده تخم مرغ
۱ عدد
طرز تهیه :
کره و پودر قند را ۵ دقیقه با همزن می زنیم .
وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا” منظور همین تصویری هست که می بینید .
بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .
بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .
از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم .
دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم. نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید . نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .
بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .
می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .
حدودا ۳۵ – ۴۰ دقیقه و با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد طبقه وسط .
از فر درآورده و در حالت ولرم ۱ ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود . نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .
نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
با این مقدار مواد ۵۰ عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .
مواد لازم,آموزش پخت شیرینی کنجدی,مواد لازم برای پخت شیرینی کنجدی,غذاهای مکمل,شیرینی کنجدی,طرز تهیه شیرینی گردویی,شیرینی آلمانی,شیرینی,آموزش پخت شیرینی,شیرینی گردویی,پفک گردویی,آموزش آشپزی,شیرینی آلمانی برای عید فطر
شیرینی آلمانی برای عید فطر آموزش پخت شیرینی
داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها رو به شکل دلخواه قالب بزنید.
نکته: دو تا خمیر رو یک شکل قالب بزنید اما یکی رو با سر ماسوره ساده یا هر ابزار گرد دیگری سوراخ کنید. این شیرینی های عید فطر جفت جفت هستند.
با این شیرینی خوش طعم در عید فطر از میهمانان تان پذیرایی کنید.
مواد لازم :
آرد
۶۰۰ گرم
روغن قنادی
۳۰۰ گرم
پودر قند
۱۵۰ گرم + ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ
۲ عدد
مارمالاد توت فرنگی
به میزان لازم
شیر
۳۰ میلی لیتر
آب
½ لیوان
زعفران
½ قاشق چای خوری
وانیل
½ قاشق چای خوری
شکلات + خلال پسته + کنجد
برای تزیین
این شیرینی بسیار کم شیرین و مناسب برای عید فطر می باشد. طرز تهیه :
زعفرون و ۲ قاشق سوپ خوری پودر قند رو ترکیب کنید. آب رو اضافه کنید و روی شعله قرار بدید تا شربت غلیظی بدست بیاد.
روغن رو همراه با پودر قند داخل یه ظرف بزرگ بریزید.
خوب با همزن برقی بزنید تا مثل تصویر پایین بشه. نکته : روغن رو چند ساعت قبل از استفاده در دمای معمولی قرار بدید!
شربت رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. نکته : از این جا به بعد دیگه به همزن برقی نیازی نیست.
شیر و وانیل رو اضافه کنید. و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.
اگر ۶۰۰ گرم آرد رو اضافه کردید و هنوز خمیر به دستتون میچسبید یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید تا خمیری مثل تصویر پایین بدست بیاد. نکته: بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم به آرد نیاز هست.
میز کارتون رو کمی نم دار کنید و یه پلاستیک تمیز رو روش پهن کنید. کمی آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه به ارتفاع نیم سانت پهن کنید. نکته خیلی مهم: هرچی نازک تر قالب بزنید شیرینی بهتری خواهید داشت.
داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها رو به شکل دلخواه قالب بزنید. نکته: دو تا خمیر رو یک شکل قالب بزنید اما یکی رو با سر ماسوره ساده یا هر ابزار گرد دیگری سوراخ کنید. این شیرینی های عید فطر جفت جفت هستند.
شیرینی ها رو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد توی فر قرار بدید تا فقط یه مقدار شیرینی ها تغییر رنگ بدند.
حالا مارمالاد رو روی یکی از شیرینی ها بریزید و اون جفتش رو روش قرار بدید.
روی شیرینی ها رو با کنجد، پسته و شکلات تزیین کنید.
غذاهای مکمل,حلوای هویج مخصوص سفره های افطار,حلوای شیر و آب,آموزش آشپزی,حلوای شیر و آب هویج,حلوای شیر آب هویج
حلوای هویج مخصوص سفره های افطار حلوای شیر و آب هویج
نکته :
منظور از پیمانه , پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .
طرز تهیه :
ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.
نکته :
برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن.
آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.
حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش نکردین حتما درستش کنید چون مطمئنم که شما هم عاشقش میشین!!!….
مواد لازم :
آرد
۱ پیمانه +۱ ق س
روغن مایع
نصف پیمانه +۴ ق س
شکر
۲ پیمانه +۲ ق س
گلاب
نصف پیمانه +۴ ق س
هویج
نیم کیلو
زعفران آب کرده
به مقدار لازم
نکته :
منظور از پیمانه , پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست . طرز تهیه :
ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید. نکته :
برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن.
آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.
زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا کمی بوی خامی آرد گرفته شه . نکته :
رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه.
بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.
هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.
هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم.
و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین.
سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد.
مطابق شکلهای زیر حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید…
وقتی به این مرحله رسید ، حلوا آماده ست. نکته :
حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست.
برای تزئین دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تیکه از حلوا بردارین.
نکته :
اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد.
و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید.
و دو یا سه تا خلال پسته رو سرش جا بدین.
و داخل ظرف سرو بچینین.
بفرمایید اینم هویج های مینیاتوری از نوع حلوا!…نوش جان!
پخت شکلات خرمـــایی برای افطار,سایت آشپزی,سایت شیرینی پزی,پخت شیرینی های افطاری,مواد لازم برای شکلات خرمایی,آموزش شیرینی پزی,نحوه پخت شکلات خرمـــایی,شیرینی های ماه رمضان,آموزش آشپزی,غذاهای مکمل,شکلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار
شکلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار سایت شیرینی پزی
خرما را با پودر بیسکویت و گردو خوب چرخ کنید. گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. شکلات تختهای سفید را رندهکرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا کنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.
مواد لازم :
خرمای بدون هسته
یک پیمانه
بیسکویت مادر
یک بسته
گردو و پودر نارگیل
از هر کدام یک پیمانه
گلاب
سه قاشق غذاخوری
شکلات شیری (تختهای سفید)
۵۰ گرم
طرز تهیه :
خرما را با پودر بیسکویت و گردو خوب چرخ کنید. گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. شکلات تختهای سفید را رندهکرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا کنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته :
۱٫ به جای پودر نارگیل میتوانید از کنجد استفاده کنید.
۲٫ اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید.