دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه ی کیک گردویی با ارده و شیره انگور کیک فنجانی

کیک فنجانی,طرز تهیه مافین,کاپ کیک در مایکروفر,آموزش آشپزی,اشپزی در ماکروفر,آموزش پخت کیک در ماکروفر,طرز تهیه ی کیک گردویی با ارده و شیره انگور,کاپ کیک قرمز,غذاهای مکمل,طرز تهیه کیک کره ای,طرز تهیه کاپ کیک,کیک فنجانی در مایکروفر,کیک قرمز,کیک,کاپ کیک,مافین,طرز تهیه ی کیک گردویی با ارده و شیره انگور

طرز تهیه ی کیک گردویی با ارده و شیره انگور کیک فنجانی

طرز تهیه: اصولا کیک گردویی از آن دست شیرینی‌های مقوی می‌باشد که وقتی میل کنید، انرژی‌تان چند برابر می‌شود و ممکن است زورتان آنقدر زیاد شود که با مشت به دیوار بکوبید، حالا حساب کنید که کیک گردویی را با ارده و شیره انگور میل کنید. انرژی‌تان می‌شود صد برابر، دیگر کسی جلودارتان نیست، بگذریم. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند. سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. بعد شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم. نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم و در قالب چرب‌شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم.

کیک فنجانی,طرز تهیه مافین,کاپ کیک در مایکروفر,آموزش آشپزی,اشپزی در ماکروفر,آموزش پخت کیک در ماکروفر,طرز تهیه ی کیک گردویی با ارده و شیره انگور,کاپ کیک قرمز,غذاهای مکمل,طرز تهیه کیک کره ای,طرز تهیه کاپ کیک,

مواد اولیه :

 تخم‌ مرغ  سه عدد
 کره  دو قاشق سوپخوری
 روغن و ارده  از هر کدام نصف پیمانه
 بیکینگ‌ پودر  یک قاشق چایخوری
 شیره انگور و گردو خرد شده  از هر کدام یک پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد دو پیمانه

طرز تهیه:
اصولا کیک گردویی از آن دست شیرینی‌های مقوی می‌باشد که وقتی میل کنید، انرژی‌تان چند برابر می‌شود و ممکن است زورتان آنقدر زیاد شود که با مشت به دیوار بکوبید، حالا حساب کنید که کیک گردویی را با ارده و شیره انگور میل کنید. انرژی‌تان می‌شود صد برابر، دیگر کسی جلودارتان نیست، بگذریم.
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند. سپس روغن و کره نرم‌شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. بعد شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم. نیمی از گردو و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم و در قالب چرب‌شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ی تارتلت گردو پفک گردویی

طرز تهیه کیک گلابی طرز تهیه کیک بستنی بیسکویتی

طرز تهیه شارلوت رویال دستور پخت کماچ سن

شیرینی شکلاتی بستنی دار برای روز پدر کیک شکلاتی رژیمی

طرز تهیه کیک چای سبز پنکیک موز و لیمو

طرز تهیه چیزکیک کیک سبزیجات

کیک ریواس (دسر بهاری) کیک رژیمی

طرز تهیه کلوچه دارچینی طرز تهیه صبحانه

نان کماج خرمایی کماچ سن

طرز تهیه برساق نان عصرانه