پخت شکلات خرمـــایی برای افطار,سایت آشپزی,سایت شیرینی پزی,پخت شیرینی های افطاری,مواد لازم برای شکلات خرمایی,آموزش شیرینی پزی,نحوه پخت شکلات خرمـــایی,شیرینی های ماه رمضان,آموزش آشپزی,غذاهای مکمل,شکلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار
شکلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار سایت شیرینی پزی
خرما را با پودر بیسکویت و گردو خوب چرخ کنید. گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. شکلات تختهای سفید را رندهکرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا کنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.
مواد لازم :
خرمای بدون هسته
یک پیمانه
بیسکویت مادر
یک بسته
گردو و پودر نارگیل
از هر کدام یک پیمانه
گلاب
سه قاشق غذاخوری
شکلات شیری (تختهای سفید)
۵۰ گرم
طرز تهیه :
خرما را با پودر بیسکویت و گردو خوب چرخ کنید. گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. شکلات تختهای سفید را رندهکرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا کنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته :
۱٫ به جای پودر نارگیل میتوانید از کنجد استفاده کنید.
۲٫ اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید.