دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه ی تارتلت گردو پفک گردویی

آموزش پخت شیرینی,آموزش پخت شیرینی کنجدی,طرز تهیه شیرینی گردویی,شیرینی,شیرینی گردویی,مواد لازم,غذاهای مکمل,آموزش آشپزی,شیرینی کنجدی,طرز تهیه ی تارتلت گردو,طرز تهیه ی تارتلت گردو,پفک گردویی,مواد لازم برای پخت شیرینی کنجدی

طرز تهیه ی تارتلت گردو پفک گردویی

طرز تهیه مواد میانی: تخم‌مرغ، خامه، وانیل و پودر شکر را می‌زنیم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه می‌کنیم. خمیر را با وردنه باز کرده و درون قالب‌های تارتلت قرار می‌دهیم، روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد می‌کنیم با کاغذ روغنی خمیر را پوشانده و چند عدد حبوبات یا سنگ بر روی آن قرار می‌دهیم تا خمیر درون فر پف نکند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار می‌دهیم سپس آن را خارج کرده و کاغذ و حبوبات را برمی‌داریم و مواد میانی را درون آن می‌ریزیم و دوباره در فر به مدت ۲۰ دقیقه می‌گذاریم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال می‌‌کنیم.

آموزش پخت شیرینی,آموزش پخت شیرینی کنجدی,طرز تهیه شیرینی گردویی,شیرینی,شیرینی گردویی,مواد لازم,غذاهای مکمل,آموزش آشپزی,شیرینی کنجدی,طرز تهیه ی تارتلت گردو,طرز تهیه ی تارتلت گردو,
مواد اولیه :

 آرد  یک و نیم پیمانه
 پودر شکر  نصف پیمانه
 کره  ۱۲۰ گرم
 تخم مرغ  یک عدد
نمک  نصف قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق چایخوری

مواد لازم میانی:

 پودر گردو  ۲۰۰ گرم
 پودر فندق  ۷۰ گرم
 خامه  دو قاشق غذاخوری
 تخم‌مرغ  یک عدد
 وانیل  یک قاشق چایخوری
عسل پنج قاشق غذاخوری
پودر شکر ۱۰۰ گرم

طرز تهیه خمیر:
کره سرد را با آرد در غذا ساز ریخته و مخلوط می‌کنیم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد می‌دهیم) سپس پودر شکر، تخم مرغ، وانیل و نمک را اضافه می‌کنیم تا خمیر یک‌دست شود.  در آخر روی خمیر را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم.

طرز تهیه مواد میانی:
تخم‌مرغ، خامه، وانیل و پودر شکر را می‌زنیم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه می‌کنیم.
خمیر را با وردنه باز کرده و درون قالب‌های تارتلت قرار می‌دهیم، روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد می‌کنیم با کاغذ روغنی خمیر را پوشانده و چند عدد حبوبات یا سنگ بر روی آن قرار می‌دهیم تا خمیر درون فر پف نکند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار می‌دهیم سپس آن را خارج کرده و کاغذ و حبوبات را برمی‌داریم و مواد میانی را درون آن می‌ریزیم و دوباره در فر به مدت ۲۰ دقیقه می‌گذاریم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال می‌‌کنیم.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه کیک گلابی طرز تهیه کیک بستنی بیسکویتی

طرز تهیه شارلوت رویال دستور پخت کماچ سن

شیرینی شکلاتی بستنی دار برای روز پدر کیک شکلاتی رژیمی

طرز تهیه کیک چای سبز پنکیک موز و لیمو

طرز تهیه چیزکیک کیک سبزیجات

کیک ریواس (دسر بهاری) کیک رژیمی

طرز تهیه کلوچه دارچینی طرز تهیه صبحانه

نان کماج خرمایی کماچ سن

طرز تهیه برساق نان عصرانه

نان صبحانه ( نان کشمشی گردویی ) نان فانتزی