دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟ دانستنی ها

نکات جدید,آموزش آشپزی,چگونه گوشت را تُرد کنیم؟,اموزش های اشپزی,دانستنی ها,چگونه اشپزی کنیم,اصول تغذیه,دانستنی های اشپزی,انچه در اشپزی باید بدانیم,نکات اشپزی,از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟,نحوه اشپزی

از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟ دانستنی ها

آیا می دانستید که در دوران نوسنگی یا عصر حجر از نمک به عنوان نگهدارنده مواد غذایی استفاده می شده است و یا کلمه لاتین(salary) به پولی اتلاق می شده که سربازان رومی برای خرید نمک (salt) دریافت می کردند؟ تعجب آور نیست که بگوییم نمک خیلی کاربردها دارد که ما از ان بی اطلاعیم. با مجله دلگرم همراه باشید تا به شما بگوییم که نمک چه فوایدی دارد.

آیا می دانستید که در دوران نوسنگی یا عصر حجر از نمک به عنوان نگهدارنده مواد غذایی استفاده می شده است و یا کلمه لاتین(salary) به پولی اتلاق می شده که سربازان رومی برای خرید نمک (salt) دریافت می کردند؟ تعجب آور نیست که بگوییم نمک خیلی کاربردها دارد که ما از ان بی اطلاعیم. با مجله دلگرم همراه باشید تا به شما بگوییم که نمک چه فوایدی دارد.

نکات جدید,آموزش آشپزی,چگونه گوشت را تُرد کنیم؟,اموزش های اشپزی,دانستنی ها,چگونه اشپزی کنیم,اصول تغذیه,دانستنی های اشپزی,انچه در اشپزی باید بدانیم,نکات اشپزی,از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟,

از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟

۱٫ نگهداری طولانی مدت شیر با نمک
زمانی که کارتن شیر را باز می کنید اندازه یک سر انگشت نمک به شیر باز شده اضافه کنید به این ترتیب مدت زمان نگهداری شیر دو برابر خواهد شد.

نکات جدید,آموزش آشپزی,چگونه گوشت را تُرد کنیم؟,اموزش های اشپزی,دانستنی ها,چگونه اشپزی کنیم,اصول تغذیه,دانستنی های اشپزی,انچه در اشپزی باید بدانیم,نکات اشپزی,از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟,
۲٫ نگهداری طولانی مدت میوه ها با نمک
زمانی که سیب، گلابی و یا سیب زمینی دارید که نصف ان را مصرف کرده اید می توانید نصفه دیگر را داخل آب سر گذاشته و کمی نمک داخل آن بریزید خواهید دید که رنگ میوه قهوه ای نخواهد شد و پس از ان مجدد قابل استفاده خواهد بود.

نکات جدید,آموزش آشپزی,چگونه گوشت را تُرد کنیم؟,اموزش های اشپزی,دانستنی ها,چگونه اشپزی کنیم,اصول تغذیه,دانستنی های اشپزی,انچه در اشپزی باید بدانیم,نکات اشپزی,از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟,
۳٫ شستن سبزیجات تازه توسط نمک
داخل ظرفی آب سرد و نمک بریزید و سبزیها را به مدت ۱۵ دقیقه در آن خیس کنید خواهید دید که ذرات خاک و کثیفی به طور کامل در ظرف ته نشین خواهد شد. پس از آن سبزیها را با آب سرد بشویید.

نکات جدید,آموزش آشپزی,چگونه گوشت را تُرد کنیم؟,اموزش های اشپزی,دانستنی ها,چگونه اشپزی کنیم,اصول تغذیه,دانستنی های اشپزی,انچه در اشپزی باید بدانیم,نکات اشپزی,از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟,
۴٫ تمیز کردن ماهی تابه و یا صفحات چدنی با نمک
مقداری نمک دانه درشت داخل یک دستمال نخی بریزید و با استفاده از آن کف ماهی تابه چدنی را پاک کنید و مراقب باشید باقیمانده غذا کف ظرفتان نماند چرا که باعث تجمع میکروب می شود.

نکات جدید,آموزش آشپزی,چگونه گوشت را تُرد کنیم؟,اموزش های اشپزی,دانستنی ها,چگونه اشپزی کنیم,اصول تغذیه,دانستنی های اشپزی,انچه در اشپزی باید بدانیم,نکات اشپزی,از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟,
۵٫ جوشاندن تخم مرغ با استفاده از نمک
مقداری نمک به آبی که می خواهید داخل ان تخم مرغ را بجواشنید بریزید این کار باعث می شود تخم مرغ ها حین جویدن ترک بر ندارد و موقع پوست کند بسیار راحت پوست آن جدا شود.نکات جدید,آموزش آشپزی,چگونه گوشت را تُرد کنیم؟,اموزش های اشپزی,دانستنی ها,چگونه اشپزی کنیم,اصول تغذیه,دانستنی های اشپزی,انچه در اشپزی باید بدانیم,نکات اشپزی,از نمک چه استفاده هایی می توان کرد؟,

 

مطالب بیشتر از سایت ما

نکات کلیدی برای پخنن ماهی نکات کلیدی برای پخنن ماهی

پخت سبزیجات با 6 روش متفاوت دانستنی ها

طرز تهیه سیب زمینی در مایکروویو نحوه پخت کوکوی سیب زمینی

با این 6 روش سبزیجات را سالم تر بپزید دانستنی ها

غذای خوشمزه، آرد خوشمزه می خواهد دانستنی ها

رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی دانستنی ها

خواص آبلیموی خانگی و نحوه ی نگه داری آن دانستنی ها

میوه و سبزیجات شگردهای پخت و پز سریع و آسان دانستنی ها

مقدار زیادی کدو دارم، چه کارشان کنم؟ دانستنی ها

پلو ؛ کته یا آبکش دانستنی ها