دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

پیتزای پنیر و تخم مرغ پخت پیتزا گوشت

سایت آشپزی,پیتزای پنیر و تخم مرغ,نحوه پخت پیتزا,طرز تهیه پیتزای پیک نیک,نحوه پخت پیتزا برای پیک نیک,پخت پیتزا گوشت,مواد لازم برای پیتزا,پیتزا برای بیرون,غذاهای فست فود,آموزش آشپزی,طرز تهیه پیتزا خانگی

پیتزای پنیر و تخم مرغ پخت پیتزا گوشت

توی خمیر را کمی سس مخصوص پیتزا میدهیم ، در ظرفی دیگر روغن میریزیم ، داغ که شد پنیر را رنده میکنیم و داخل روغن میریزیم و بهم میزنیم تا پنیر کمی سرخ شود ، بعد تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک و فلفل بآن می افزائیم و داخل پنیر میریزیم و بهم میزنیم تا تخم مرغ بسته شود ، آنگاه مایع را از روی آتش بر میداریم و جعفری را بآن اضافه میکنیم و با آن داخل خمیر را پر میکنیم ، کمی جعفری و کی سس مخصوص پیتزا روی ان میدهیم .

سایت آشپزی,پیتزای پنیر و تخم مرغ,نحوه پخت پیتزا,طرز تهیه پیتزای پیک نیک,نحوه پخت پیتزا برای پیک نیک,پخت پیتزا گوشت,مواد لازم برای پیتزا,پیتزا برای بیرون,غذاهای فست فود,آموزش آشپزی,طرز تهیه پیتزا خانگی,

مواد لازم :

خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

سس مخصوص پیتزا ۱ فنجان

پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری

پنیر گرویر ۲ قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم

جعفری ساطوری شده قدری

فلفل قدری

نمک قدری

 

طرز تهیه :

ابتدا خمیر پیتزا را بروش فوق درست می کنیم : آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم ، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بهم نمیزنیم شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند

سپس خمیر را از کاسه بیرون می آوریم و روی کاغذ رو غنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم قالبی که مخصوص پای میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم ابتدا خمیر را روی کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم بشکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم خمیر آماده است.

سپس پیتزا را بروش فوق درست می کنیم : سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب می کنیم و خمیر پیتزا را بقطر نیم سانتیمتر و بشکل ظرف باندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینمائیم و خمیر را داخل ظرف می اندازیم .

توی خمیر را کمی سس مخصوص پیتزا میدهیم ، در ظرفی دیگر روغن میریزیم ، داغ که شد پنیر را رنده میکنیم و داخل روغن میریزیم و بهم میزنیم تا پنیر کمی سرخ شود ، بعد تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک و فلفل بآن می افزائیم و داخل پنیر میریزیم و بهم میزنیم تا تخم مرغ بسته شود ، آنگاه مایع را از روی آتش بر میداریم و جعفری را بآن اضافه میکنیم و با آن داخل خمیر را پر میکنیم ، کمی جعفری و کی سس مخصوص پیتزا روی ان میدهیم .

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر بمدت بیست دقیقه قرار میدهیم ، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر بطرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود . پیتزا را با همان ظرف سر میز می بریم .

مطالب بیشتر از سایت ما

فوندوی تخم مرغ رولت تخم مرغ و اسفناج پنیری

سوفله سیب زمینی سوفله

فوندوی گوجه فرنگی فوندوی گوجه فرنگی

ساندویچ پنیر و سبزی چیز برگر

ساندویچ پنیر و خامه طرز تهیه ساندویچ

ساندویچ پنیر و گردو طرز تهیه ساندویچ

چیپس کرم پنیر طرز تهیه چیپس در خانه

ساندویچ مرغ با گردو طرز تهیه ساندویچ

فوندو بورگی ینون فوندو بورگی ینون

ساندویچ پنیر و تخم مرغ سفت چیز برگر