آرد ذرت ۲/۱ پیمانه
ماست چکیده(یا ماست معمولی که شل نباشد) ۲/۱ پیمانه
آرد ۱ و ۴/۱ پیمانه
نمک ۴/۱ قاشق چایخوری
خمیر ترش ۱ قاشق سوپ خوری
آویشن ۴/۱ قاشق چای خوری
آب ولرم ۳ اشق سوپ خوری
شکر ۴/۱ قاشق چای خوری
مواد داخل پیتزا:
گوشت گوسفند یا مرغ با پیاز و ادویه آب پز شده ۲۵۰ گرم
کالباس نگینی شده ۲۵۰ گرم
پنیر پیزا ۱ بسته
قارچ ۲۰۰ گرم
پیازچه خرد شده ۴/۱ پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده ۴/۱ پیمانه
فیله گوجه فرنگی ۴/۱ پیمانه
دستور خمیر :
خمیر ترش را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده و می گذاریم تا ۵ دقیقه استراحت کرده و حجمش ۲ برابر گردد.
تخم مرغ ،ر.غن مایع یا زیتون،نمک،خمیر مایه ور آمده و ماست چکیده را با هم مخلوط کرده و سپس آرد ذرت و بعد آرد گندم را به مواد اضافه می کنیم تا خمیری لطیف و یکدست بدست آید.
۲۰ دقیقه خمیر را کنار می گذاریم تا ور بیاید بعد مواد را به ترتیب گوشت ،کالباس، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای،پیازچه وقارچ را بر روی خمیر ریخته و می گذاریم ۲۰ دقیقه دیگر خمیر استراحت کند و در آخر پنیر را روی آن پاشیده و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتی گراد تا بپزد.
نکته : هنگام سرو کردن پودر آویشن را بر روی آن بریزید و میل کنید که بسیار خوشمزه می شود و جلوی اذیت شدن معده را نیز می گیرد.