دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

پیتزا مینیاتور پیتزا مینیاتور

طرز تهیه پیتزا پیراشکی,پیتزا پیراشکی,pizza donutsdonuts recipe,آموزش آشپزی,پیتز ا,پیتزا مینیاتور,pizza ingredients for dumpling,مواد لازم برای تهیه پیتزا پیراشکی,غذاهای فست فود,pizza

پیتزا مینیاتور پیتزا مینیاتور

خمیر ترش را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده و می گذاریم تا ۵ دقیقه استراحت کرده و حجمش ۲ برابر گردد. تخم مرغ ،ر.غن مایع یا زیتون،نمک،خمیر مایه ور آمده و ماست چکیده را با هم مخلوط کرده و سپس آرد ذرت و بعد آرد گندم را به مواد اضافه می کنیم تا خمیری لطیف و یکدست بدست آید. ۲۰ دقیقه خمیر را کنار می گذاریم تا ور بیاید بعد مواد را به ترتیب گوشت ،کالباس، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای،پیازچه وقارچ را بر روی خمیر ریخته و می گذاریم ۲۰ دقیقه دیگر خمیر استراحت کند و در آخر پنیر را روی آن پاشیده و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتی گراد تا بپزد.

طرز تهیه پیتزا پیراشکی,پیتزا پیراشکی,pizza donutsdonuts recipe,آموزش آشپزی,پیتز ا,پیتزا مینیاتور,pizza ingredients for dumpling,مواد لازم برای تهیه پیتزا پیراشکی,غذاهای فست فود,pizza,آرد ذرت ۲/۱ پیمانه
ماست چکیده(یا ماست معمولی که شل نباشد) ۲/۱ پیمانه
آرد ۱ و ۴/۱ پیمانه
نمک ۴/۱ قاشق چایخوری
خمیر ترش ۱ قاشق سوپ خوری
آویشن ۴/۱ قاشق چای خوری
آب ولرم ۳ اشق سوپ خوری
شکر ۴/۱ قاشق چای خوری

مواد داخل پیتزا:

گوشت گوسفند یا مرغ با پیاز و ادویه آب پز شده ۲۵۰ گرم
کالباس نگینی شده ۲۵۰ گرم
پنیر پیزا ۱ بسته
قارچ ۲۰۰ گرم
پیازچه خرد شده ۴/۱ پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده ۴/۱ پیمانه
فیله گوجه فرنگی ۴/۱ پیمانه

دستور خمیر :

خمیر ترش را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده و می گذاریم تا ۵ دقیقه استراحت کرده و حجمش ۲ برابر گردد.
تخم مرغ ،ر.غن مایع یا زیتون،نمک،خمیر مایه ور آمده و ماست چکیده را با هم مخلوط کرده و سپس آرد ذرت و بعد آرد گندم را به مواد اضافه می کنیم تا خمیری لطیف و یکدست بدست آید.
۲۰ دقیقه خمیر را کنار می گذاریم تا ور بیاید بعد مواد را به ترتیب گوشت ،کالباس، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای،پیازچه وقارچ را بر روی خمیر ریخته و می گذاریم ۲۰ دقیقه دیگر خمیر استراحت کند و در آخر پنیر را روی آن پاشیده و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتی گراد تا بپزد.

نکته : هنگام سرو کردن پودر آویشن را بر روی آن بریزید و میل کنید که بسیار خوشمزه می شود و جلوی اذیت شدن معده را نیز می گیرد.

مطالب بیشتر از سایت ما

پیتزا مخلوط پیتزا تابه ای

سوفله اسفناج با زامبون سوفله

کیبه غذای سنتی لبنان طرز تهیه انواع غذا

سوفله سبزی و گل کلم روش تهیه سوفله

پیتزای گوشت نحوه پخت پیتزا

ساندویچ مرغ و بادام ساندویچ

ساندویچ مرغ و تخم مرغ ساندویچ

سوفله ژامبون روش تهیه سوفله

سوفله مرغ یا ماهی روش تهیه سوفله

پیتزای ساردین پخت پیتزا گوشت