دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

کلوچه با مغز سیب ودارچین نان عروسکی

طرز تهیه کلوچه گوشت,غذاهای مکمل,پیراشکی سبزیجات,نان عروسکی,غذای رژیمی,پیراشکی شکم پر,پیراشکی,پیراشکی رژیمی,پیراشکی گوشت,غذای بخار پز,آموزش آشپزی,کلوچه گوشت,پیراشکی گوشت رژیمی,کلوچه با مغز سیب ودارچین

کلوچه با مغز سیب ودارچین نان عروسکی

طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه را باا ۱ ق چ شکرو ۱/۴pاب گرم مخلوط کرده میگذاریم کنار به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تاپف کند. کره نرم شده و شیر ولرم و خمیر مایه و شکر را داخل ظرفی بریزید و کمکم ارد الک شده را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست اید و بدست نچسبد روی خمیر حوله بکشید و بزارید جای گرم به مدت ۴۵ دقیقهه تا ۱ ساعت تا حجمش ۲ برابر بشه. در این زمان مواد داخل خمیر را اماده میکنیم سیب رو پوست کنده و رنده میکنیم و درون ماهی تابه بریزید و با شکر مخلوط کنید و روی شعله کم بگذارید تا اب سیب کاملا کشیده شود وبعد دارچین و زعفران رو اضافه میکنید ودرصورت تمایل گردو خورد شده ۱دقیقه تفت میدهیم و شعله را خاموش میکینم.

 

طرز تهیه کلوچه گوشت,غذاهای مکمل,پیراشکی سبزیجات,نان عروسکی,غذای رژیمی,پیراشکی شکم پر,پیراشکی,پیراشکی رژیمی,پیراشکی گوشت,غذای بخار پز,آموزش آشپزی,

 

کلوچه با مغز سیب ودارچین

مواد لازم
خمیر:خمیر مایه ۱ ق غ

شکر ۱ ق چ.

کره ۶۰ گرم

شیر ۱P.شکر ۱ ق غ.

ارد به مقدار لازم .

مواد داخل خمیر
:سیب شیرین متوسط ۲ عدد

.دارچین ۱ ق چ .زعفران اب کرده ۱/۳ ق چ.

شکر ۲۰۰ گرم

.زرده تخم مرغ ۱ عددبا ۲ قاشق اب ولرم برای رو مال.گردو خورد شده در صورت تمایل.

طرز تهیه:
ابتدا خمیر مایه را باا ۱ ق چ شکرو ۱/۴pاب گرم مخلوط کرده میگذاریم کنار به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تاپف کند.
کره نرم شده و شیر ولرم و خمیر مایه و شکر را داخل ظرفی بریزید و کمکم ارد الک شده را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست اید و بدست نچسبد روی خمیر حوله بکشید و بزارید جای گرم به مدت ۴۵ دقیقهه تا ۱ ساعت تا حجمش ۲ برابر بشه.
در این زمان مواد داخل خمیر را اماده میکنیم سیب رو پوست کنده و رنده میکنیم و درون ماهی تابه بریزید و با شکر مخلوط کنید و روی شعله کم بگذارید تا اب سیب کاملا کشیده شود وبعد دارچین و زعفران رو اضافه میکنید ودرصورت تمایل گردو خورد شده ۱دقیقه تفت میدهیم و شعله را خاموش میکینم.

 

از خمیر اندازه نارنگی میگیریم و داخل دست گرد کرده وسطشو گود میکنیم ۱ ق از مخلوط سیب داخلش میریزیم و د وباره گرد میکنیم و با داخال سینی فر که کاغذ انداختیم قرار میدی و با فشار دست ان را کمی پهن میکنیم و رویش مهر میزنیم ودر اخر مخلوط تخم مرغ و اب روی خمیر میمالی و تخم خرفه میپلاشیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه قرار میدیم نوش جونتون خیلی خوشمزست.

مطالب بیشتر از سایت ما

کیک چای شکلاتی یک عصرانه پاییزی کاپ کیک با مایکروفر

کیک تولد جغدی! تزیین تولد ست قهوه ای

طرز تهیه کیک بروانی نان موزی

طرز تهیه شیرینی نخودچی شیرینی

باقلوا پسته یک عصرانه بهاری شیرینی

شیرینی لطیفه شیرینی لطیفه

کیک کوچک یزدی طرز تهیه کیک یزدی

نان پنجره ای کیک خانگی

نان برنجی رشتی نان فانتزی

راحت الحلقوم نان عصرانه