دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

یک پیراشکی خوشمزه با روکش شکلاتی درست کنیم پیراشکی

آموزش تهیه پیراشکی,پیراشکی گوجه فرنگی,غذاهای مکمل,آموزش آشپزی خوراک ساده,یک پیراشکی خوشمزه با روکش شکلاتی درست کنیم,آموزش پیراشکی گوجه فرنگی,پیراشکی,سایت آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی

یک پیراشکی خوشمزه با روکش شکلاتی درست کنیم پیراشکی

آب را کم کم (هر بار یک قاشق غذاخوری) به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظتی که می خواهید برسد. نکات و هشدارها از ترافل های رنگی یا مواد دیگر برای تزئین استفاده کنید تا روکش شکلاتی روی پیراشکی ها بهتر به نظر برسد. سعی کنید از یک قلم موی شیرینی برای پخش کردن روکش روی پیراشکی ها استفاده کنید. مقادیر گفته شده در این دستور برای درست کردن ۲۴ الی ۳۶ پیراشکی مناسب است.

پیراشکی را همه دوست دارند. وقتی پس از یک پیاده روی طولانی در خیابان به یک مغازه پیراشکی فروشی می رسید یک پیراشکی با روکش شکلات یا کرمی وسوسه انگیز است. صبح ها هم اگر صبحانه نخورده از خانه خارج شوید دونات های بسته بندی به شما چشمک می زنند. این چگونه طرز تهیه پیراشکی با روکش شکلاتی را برایتان آورده تا بتوانید در خانه آن را سالم و بهداشتی تهیه و نوش جان کنید.

آموزش تهیه پیراشکی,پیراشکی گوجه فرنگی,غذاهای مکمل,آموزش آشپزی خوراک ساده,یک پیراشکی خوشمزه با روکش شکلاتی درست کنیم,آموزش پیراشکی گوجه فرنگی,پیراشکی,سایت آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی,

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

خمیر مایه چهار و نیم قاشق چایخوری
آب گرم (۱۰۵ تا ۱۱۵ درجه) یک چهارم پیمانه
شیر ولرم (ابتدا گرم و سپس سرد شود) یک و نیم پیمانه
شکر نیم پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
مارگارین یک سوم پیمانه
آرد پنج پیمانه
روغن برای سرخ کردن

مواد لازم برای روکش کرمی

کره یک سوم پیمانه
پودر قند دو پیمانه
وانیل یک و نیم قاشق چایخوری
آب داغ ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری

تهیه پیراشکی ها

آب گرم را با خمیر مایه در یک کاسه مخلوط کنید و بگذارید در آب حل شود.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

نمک، مارگارین، شیر، شکر، تخم مرغ و ۲ پیمانه از آرد را هم اضافه کنید. به صورت آهسته مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. این کار را به مدت ۳۰ ثانیه ادامه دهید.

پس از آن به مدت ۲ دقیقه با یک سرعت متوسط هم بزنید. بقیه آرد را هم داخل ظرف بریزید و آنقدر با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

روی ظرف حاوی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بماند تا خوب ور بیاید. باید آن را در یک محل گرم بگذارید. وقتی انگشتتان را در خمیر فرو کردید و جای آن روی خمیر باقی ماند به این معنی است که خمیر آماده است.

آموزش تهیه پیراشکی,پیراشکی گوجه فرنگی,غذاهای مکمل,آموزش آشپزی خوراک ساده,یک پیراشکی خوشمزه با روکش شکلاتی درست کنیم,آموزش پیراشکی گوجه فرنگی,پیراشکی,سایت آشپزی,آموزش آشپزی,آموزش طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی,
روی سطحی که می خواهید خمیر را باز کنید، کمی آرد بپاشید. خمیر را بیرون بیاورید و روی سطح آرد پاشیده بگذارید و به آرامی آن را به اطراف باز کنید. با دقت خمیر را با وردنه صاف کنید طوری که قطر آن حدود ۱٫۳ سانتی متر شود. (روی وردنه هم آرد بپاشید که به خمیر نچسبد) از یک قالب شیرینی گرد استفاده کنید و خمیر را قالب بزنید. یک سوراخ گرد از وسط هر قطعه در بیاورید.

مجدداً روی آنها را بپوشانید و اجازه دهید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر ور بیاید.

از یک ظرف گود برای سرخ کردن پیراشکی ها با روغن نباتی در دمای°۳۵۰ سانتی گراد/°۱۸۰فارنهایت استفاده کنید. از اطراف ظرف و یک کاردک پهن مخصوص استفاده کنید و پیراشکی ها را داخل روغن برگردانید. هر طرف را حدود ۱ دقیقه و تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید سرخ کنید.

با دقت پیراشکی ها را از داخل روغن در بیاورید. مواظب باشید سطح پیراشکی ها سوراخ نشود.

از روکش کرمی استفاده کنید و پیراشکی ها را در آن بغلتانید. سپس اجازه دهید پیراشکی ها سرد شوند و روی آن را با روکش شکلاتی بپوشانید.

تهیه روکش کرمی

از یک قابلمه کوچک یا ماهیتابه برای گرم کردن کره استفاده کنید. صبر کنید که کره گرم شود، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم
وانیل و پودر قند را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم
آب را کم کم (هر بار یک قاشق غذاخوری) به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظتی که می خواهید برسد.

روکش شکلات

از یک قابلمه کوچک یا ماهیتابه برای ذوب کردن شکلات و کره روی حرارت استفاده کنید.

ظرف را از روی حرارت بردارید، پودر قند و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

آب را کم کم (هر بار یک قاشق غذاخوری) به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظتی که می خواهید برسد.
نکات و هشدارها
از ترافل های رنگی یا مواد دیگر برای تزئین استفاده کنید تا روکش شکلاتی روی پیراشکی ها بهتر به نظر برسد.
سعی کنید از یک قلم موی شیرینی برای پخش کردن روکش روی پیراشکی ها استفاده کنید.
مقادیر گفته شده در این دستور برای درست کردن ۲۴ الی ۳۶ پیراشکی مناسب است.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه حلوای شیر و آب هویج حلوا

آموزش کیک پرتقالی در ماکرفر کیک قرمز

طرز تهیه کیک پای سیب کیک یزدی در ماکروویو

کلوچه با مغز سیب ودارچین نان عروسکی

کیک چای شکلاتی یک عصرانه پاییزی کاپ کیک با مایکروفر

کیک تولد جغدی! تزیین تولد ست قهوه ای

طرز تهیه کیک بروانی نان موزی

طرز تهیه شیرینی نخودچی شیرینی

باقلوا پسته یک عصرانه بهاری شیرینی

شیرینی لطیفه شیرینی لطیفه