کباب مرغ روی ذغال,کوبیده مرغ در فر,آموزش آشپزی,کوبیده مرغ روی ذغال,کوبیده مرغ نگینی,کباب,کباب کوبیده,کوبیده مرغ لذیذ,غذاهای اصلی,کوبیده مرغ,کوبیده,کباب مرغ در فر,کباب مرغ,طرز تهیه کوبیده مرغ
کباب کوبیده کباب
سپس نمک هم به آن افزوده باز مالش داده ، نیم ساعت بعد سیخ را تر کرده آنرا به سیخ کشیده ، روی آتش تند ذغال کباب کنید هرگاه قطرات روغن از کباب روی آتش ریخت سیخ کباب را روی نان گذاشته کمی فشار بدهید تا چربیش گرفته شود و سپس دوباره سیخ را روی آتش بگذارید
مواد لازم :
گوشت گوسفند ۱ کیلو گرم
دنبه ۱۵۰ گرم
جوش شیرین ۱ قاشق سوپخوری
پیاز ۳ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
گوشت لخم و دنبه را بمقادیر فوق الذکر با هم دوباره ماشین کرده پیاز رنده شده به آن افزوده و تخم مرغ و جوش شیرین در آن ریخته دستتان را در آب گرم فرو برده ، آنرا بمدت نیم ساعت مالش بدهید .
سپس نمک هم به آن افزوده باز مالش داده ، نیم ساعت بعد سیخ را تر کرده آنرا به سیخ کشیده ، روی آتش تند ذغال کباب کنید هرگاه قطرات روغن از کباب روی آتش ریخت سیخ کباب را روی نان گذاشته کمی فشار بدهید تا چربیش گرفته شود و سپس دوباره سیخ را روی آتش بگذارید
همینکه به اندازه کافی کباب شد تا سرد نشده به سر سفره ببرید اگر مشکل چربی خون ندارید نان کباب را هم با قدری نمک میل کنید زیرا که دست کمی از خود کباب ندارد !