دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

کته قالبی با مرغ پلو زعفرانی

tahchin,ته چین,ته چین مرغ,کته قالبی با مرغ,آموزش آشپزی,پلو زعفرانی,پلو ته چین,پلو مرغ,پلو سنتی,ته چین پلو,غذاهای اصلی

کته قالبی با مرغ پلو زعفرانی

یکی دو کفگیر از برنج آماده شده را با این مایه مخلوط می نمائیم و این مایه را با پشت قاشق ته ظرف صاف میکنیم و بقیه برنج را روی آن می ریزیم و کمی روی برنج را فشار می دهیم ودر آنرا می بندیم ظرف را کف فر قرار می دهیم حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم یکساعت و نیم و یا دو ساعت می گذاریم کته در فر بماند تا ته و اطراف کته کاملا طلایی شود، بعد ظرف را از فر خارج میکنیم بعد از کمی سرد شدن دیس را روی دهانه ظرف می گذاریم و کته را در دیس بر میگردانیم در قابلمه های فلزی یا لعابی و روی آتش نیز می توان کته قالبی تهیه نمود

tahchin,ته چین,ته چین مرغ,کته قالبی با مرغ,آموزش آشپزی,پلو زعفرانی,پلو ته چین,پلو مرغ,پلو سنتی,ته چین پلو,غذاهای اصلی,

مواد لازم :

برنج ۱۰۰۰ گرم

گوشت مرغ ۱۰۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۱۰۰۰ گرم

موز ۱۰۰۰ گرم

روغن ۱۵۰ گرم

 

طرز تهیه :

برنج را مطابق دستور کته قالبی در قالبی گرد و وسط سوراخ دم می کنیم دم کشیدن آن یک ساعت کافی است چون این کته ته دیگ ندارد. مرغ را بدقت تمیز میکنیم و با لیوان آب و کمی نمک و فلفل میگذاریم بپزد بطوریکه بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد ۳ تا ۴ عدد از گوجه فرنگیها را کنار میگذاریم ، بعد بقیه را در آب جوش می اندازیم و پوستش را میکنیم ، بعد خرد می کنیم و در مرغ می ریزیم میگذاریم با مرغ چند جوش بزند و آب مرغ غلیظ شود.

موزها را پوست میکنیم و خرد میکنیم در کره کمی سرخ می کنیم برنج را وسط دیس کشیده مرغ را با سس آن وسط سوراخ برنج می ریزیم اطراف برنج را با موز و نصفه های گوجه فرنگی تزیین می کنیم . البته ممکن است کته را بدون موز تهیه کرد در این صورت مرغ و سس را وسط کته قرار داده اطارف آنرا با حلقه گوجه فرنگی و جعفری تزیین می کنیم . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست

طرز تهیه کته قالبی :
برای تهیه کته خوب باید از برنج درجه یک استفاده نمود برنج را پیمانه میکنیم برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر می گیریم و بعد برنج را بدقت تمیز مینمائیم و با آب نیم گرم چندین دفعه و بآهستگی بطوریکه برنج خرد نشود می شوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود ، بعد مقدار آبی را که ابتدا در نظر گرفته ایم ( و بهتر است آب نیم گرم باشد )

روی برنج می ریزیم و یک قاشق نمک داخل آب میریزیم و بهم میزنیم تا نمک حل شود آب برنج را می چشیم و باید نه زیاد شور و نه زیاد بی نمک باشد نصف از روغن را داخل آب و برنج میریزیم و برنج را روی آتش یا کف فر قرار می دهیم درب ظرف برنج را کمی باز میگذاریم در صورتیکه داخل فر گذاشته باشیم حرارت را ۴۰۰ درجه کرده می گذاریم آب برنج تبخیر شود ماست و زرده تخم مرغ و بقیه روغن و کمی نمک را مخلوط میکنیم و ته ظرف نسوز مناسبی می ریزیم

یکی دو کفگیر از برنج آماده شده را با این مایه مخلوط می نمائیم و این مایه را با پشت قاشق ته ظرف صاف میکنیم و بقیه برنج را روی آن می ریزیم و کمی روی برنج را فشار می دهیم ودر آنرا می بندیم ظرف را کف فر قرار می دهیم حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم یکساعت و نیم و یا دو ساعت می گذاریم کته در فر بماند تا ته و اطراف کته کاملا طلایی شود، بعد ظرف را از فر خارج میکنیم بعد از کمی سرد شدن دیس را روی دهانه ظرف می گذاریم و کته را در دیس بر میگردانیم در قابلمه های فلزی یا لعابی و روی آتش نیز می توان کته قالبی تهیه نمود

در این صورت ظرف را باید روی حرارت ملایم قرار داد و روی در انرا کمی آتش ریخت و یک ساعت تا یک ساعت و نیم برای دم کشیدن و ته دیگ بستن آن کافی است و برای اینکه کته قالبی از ظرف فلزی براحتی جدا شود بهتر است ظرف کته را در ظرف آب سردی قرار بدهیم .تا ظرف کته کمی سرد شود بعد با کارد اطراف کته را کمی جدا میکنیم و در دیس بر می گردانیم .

در صورت داشتن فرصت ممکن است برنج را نیم ساعت قبل از طبخ بشوئیم و آب و نمک آنرا اندازه کنیم و بعد طبخ نمائیم . بدون آتش هم ممکن است کته را دم کرد. امروزه که ظرفهای تفلون فراوان است با این نوع ظرفها بآسانی میتوان کته قالبی تهیه کنیم .

مطالب بیشتر از سایت ما

پلو اروپائی انار پلو

هویج پلو با مرغ طرز تهیه هویج پلو شیرین

پلو با قارچ ایتالیایی تن ماهی

پلوی تایلندی کته سبزی

دلمه کلم با مرغ طرز تهیه دلمه

کوکوی بادمجان کوکوی بادمجان

کوکوی اسفناج کوکو اسفناج

دلمه گوجه فرنگی دلمه گوجه فرنگی

کلم پلو به طریقه آمریکائی دستور کلم پلو

ته چین گوشت پلو شیرازی