کلم پلو محلی,دستور کلم پلو,پلو کلم,کلم پلو,کلم پلو شیرازی,غذاهای اصلی,کلم پلو با گوشت,آموزش آشپزی,کلم پلو به طریقه آمریکائی
کلم پلو به طریقه آمریکائی دستور کلم پلو
مغز یکدانه کلم پیچ را در آورده و خیلی ریز خردش کنید ، دو قاشق سوپخوری روغن زیتون را در دیگچه ریخته وکلم خرد شده مزبور را به آن افزوده و دو فنجان برنج مخلوطش کنید ، سپس دیگچه را روی آتش ملایم گذاشته با قاشق برنج را هم بزنید
مواد لازم :
کلم پیچ قرمز ۱ عدد
فلفل قدری
برنج ۲ فنجان
آب ۴ فنجان
کشمش ۶۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
مغز یکدانه کلم پیچ را در آورده و خیلی ریز خردش کنید ، دو قاشق سوپخوری روغن زیتون را در دیگچه ریخته وکلم خرد شده مزبور را به آن افزوده و دو فنجان برنج مخلوطش کنید ، سپس دیگچه را روی آتش ملایم گذاشته با قاشق برنج را هم بزنید
حال روغن زیتون با تمام دانه های برنج مخلوط شود آنگاه چهار فنجان آب ، ۶۰ گرم کشمش بیدانه و قدری نمک و فلفل مخلوطش کرده در دیگ را بگذارید تا بپزد ، پس از تقریبا نیم ساعت کلم پلو آمریکائی برای مهمان مشکل پسندتان ببرید