دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

شربت زرشک از مربای تازه زرشک زرشک

زرشک,مربا ملس,آموزش آشپزی,غذاهای مکمل,مربای خانگی,مربای زرشک,شربت زرشک از مربای تازه زرشک,طرز تهیه مربا زرشک,مربا

شربت زرشک از مربای تازه زرشک زرشک

زرشک تازه مزه ترش و طعم قوی دارد و به نظرم نیازی به هل و گلاب هم نیست ولی اگر دوست دارید میتوانید در این زمان اضافه کنید . اکنون حرارت را کاملا کم کرده و دم کنی روی قابلمه قرار میدهیم . پس از مدتی کوتاه آن را خاموش کرده و اجازه می دهیم کمی خنک شود .

زرشک,مربا ملس,آموزش آشپزی,غذاهای مکمل,مربای خانگی,مربای زرشک,شربت زرشک از مربای تازه زرشک,طرز تهیه مربا زرشک,مربا

مواد لازم :

زرشک یک کیلو
شکر دو کیلو و نیم
آب ۲ پیمانه

توجه : اگر قرار است از شهد مربا برای شربت برداریم مقدار آب را دو برابر میکنیم .

در صورت تمایل گلاب و یا عرق هل ۲ ق سوپخوری
آب برای رقیق کردن شربت

مقداری یخ

 

طرز تهیه : ابتدا شکر و آب رو روی حرارت قرار میدهیم تا به قوام بیاید و غلظت پیدا کند . اوایل پاییز فصل زرشک است .

 

سپس زرشک پاک کرده و شسته را به شهد اضافه میکنیم . پس از اینکه کمی جوشید شعله را کاملا کم کرده و در این زمان گلاب و عرق هل را اضافه میکنیم . شربت زرشک تازه باید کمی مزه ترشی خود را حفظ کند پس زیاد شکر اضافه نمیکنیم .

شربت زرشک از مربای تازه زرشک

زرشک تازه مزه ترش و طعم قوی دارد و به نظرم نیازی به هل و گلاب هم نیست ولی اگر دوست دارید میتوانید در این زمان اضافه کنید . اکنون حرارت را کاملا کم کرده و دم کنی روی قابلمه قرار میدهیم . پس از مدتی کوتاه آن را خاموش کرده و اجازه می دهیم کمی خنک شود .

 

اگر بخواهیم از مربا شربت تهیه کنیم باید مقدار آب آن را بیش از دستور مربا اضافه کنیم .

زرشک,مربا ملس,آموزش آشپزی,غذاهای مکمل,مربای خانگی,مربای زرشک,شربت زرشک از مربای تازه زرشک,طرز تهیه مربا زرشک,مربا

مربا را صاف کرده و مقداری شهد برای نگهداری مربا کنار میگذاریم و باقی شهد را بعنوان شربت در شیشه ای استریل ریخته و در جای خنک نگهداری میکنیم . این مربا برای عصرانه و فینگرفودها و کاناپه های عصرانه فوق العاده زیباست .

 

سپس با مقداری آب آنرا مخلوط کرده و رقیق کنید و با قطعات یخ سرو کنید .

نکات : زرشک نباید زیاد بجوش و بپزد , چون رنگ مربا و شربت آن تیره میشود .

 

مطالب بیشتر از سایت ما

عدسی گندم، صبحانه ای برای تمام فصول تغذیه مناسب صبحانه، صبحانه، صبحانه مناسب، عدسی، غذاهای صبحانه، غذاهای مناسب صبحانه

تبّوله، سالاد لبنانی سالاد

جذاب‌ترین مرغ جهان در بشقاب شما! طرز تهیه گالانتین مرغ

سینه مرغ را اینگونه منفجر کنید! کوفته مرغ

خوراکی های رنگی و کودکانه خوراکی‌ های سالم را بشناسیم

مرغ توسکانى، خوراک ایتالیایی ها طرز تهیه شنیسل مرغ

کتلت گیاهی, یک خوراک گیاهخواری کوکو مرغ

پاتاتاس براواس، خشم سیب زمینی نحوه پخت کوکوی سیب زمینی

خوراک چیکن حلوایی خوراک چیکن حلوایی

مرغ کریپسى با سس عسل و خردل خوراک مرغ