دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

پاتاتاس براواس، خشم سیب زمینی نحوه پخت کوکوی سیب زمینی

سایت آشپزی,مواد لازم برای کوکوی ترکیه,نحوه پخت کوکوی سیب زمینی,طرز تهیه کوکو سبزی,آموزش آشپزی,پاتاتاس براواس، خشم سیب زمینی,نحوه پخت کوکوی ترکیه,غذاهای اصلی,پخت انواع کوکو,تهیه کوکوی ترکیه,طرز تهیه کوکوی ترکیه

پاتاتاس براواس، خشم سیب زمینی نحوه پخت کوکوی سیب زمینی

۲ – فلفل پرک، سرکه، پوست لیموی رنده شده و سیر را اضافه کرده و دو دقیقه تفت دهید. گوجه و جعفری را  داخل تابه ریخته و روی شعله متوسط ۱۰ دقیقه آن را سرخ کنید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود. مخلوط را مدام هم بزنید تا یکنواخت سردشود. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.

این تاپاس یا پیش‌غذای اسپانیایی،‌می‌تواند به عنوان یک شام کامل سرو شود و یا در کنار انواع غذاهای دریایی یا استیک و شنیسل قرار بگیرد. معنی نام این غذا در اسپانیایی «سیب‌زمینی خشمگین» است

مجله آشپزی ایده آل:  این تاپاس یا پیش‌غذای اسپانیایی،‌می‌تواند به عنوان یک شام کامل سرو شود و یا در کنار انواع غذاهای دریایی یا استیک و شنیسل قرار بگیرد. معنی نام این غذا در اسپانیایی «سیب‌زمینی خشمگین» است دلیل آن هم ادویه‌دار بودن این خوراک لذیذ است.

سایت آشپزی,مواد لازم برای کوکوی ترکیه,نحوه پخت کوکوی سیب زمینی,طرز تهیه کوکو سبزی,آموزش آشپزی,پاتاتاس براواس، خشم سیب زمینی,نحوه پخت کوکوی ترکیه,غذاهای اصلی,پخت انواع کوکو,تهیه کوکوی ترکیه,طرز تهیه کوکوی ترکیه,

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •   روغن مایع: ۶  قاشق غذاخوری
  •  سیب زمینی: ۶۰۰ گرم
  •   پیاز متوسط: ۲ عدد ساطوری
  •   فلفل قرمز پرک: ۲ قاشق چایخوری
  •  رنده پوست لیمو: ۲ قاشق چایخوری
  •  سرکه قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
  •   سیر: ۴ حبه،‌رنده شده
  •  گوجه فرنگی ساطوری: ۲۰۰ گرم
  •   جعفری ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
  •   نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روش تهیه:

۱ – فر را روی ۲۰۰ د رجه سانتیگراد داغ کنید. نیمی از روغن را در یک تابه داغ کرده و سیب‌زمینی‌ها را ۱۰ دقیقه در آن سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را اضافه کرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید.

۲ – فلفل پرک، سرکه، پوست لیموی رنده شده و سیر را اضافه کرده و دو دقیقه تفت دهید. گوجه و جعفری را  داخل تابه ریخته و روی شعله متوسط ۱۰ دقیقه آن را سرخ کنید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود. مخلوط را مدام هم بزنید تا یکنواخت سردشود. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.

۳ – مایه سیب‌زمینی را با روغن باقیمانده قاطی کرده و در یک ظرف نسوز بریزید. آن را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا مواد کاملا پخته شود. این تاپاس را داغ سرو کنید.

نکات:

۱ – به جای استفاده از فر، می‌توانید تمام مراحل پخت را روی اجاق انجام دهید.

۲ – در تهیه این غذا بهتر است پوست گوجه فرنگی را بگیرید

۳ – به جای سیر می‌توانید از ۲ قاشق چایخوری پودرسیر استفاده کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

خوراک چیکن حلوایی خوراک چیکن حلوایی

مرغ کریپسى با سس عسل و خردل خوراک مرغ

فلافل غذایی گیاهی ,رژیمی و البته خوشمزه فلافل

مرغ کاجون اسپایسی گاجاراتی کوفته مرغ

استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک آموزش آشپزی

چیکن لینگویین چیکن لینگویین

طرز تهیه فیله مدالیون فیلوی سبزیجات شکم پر

طرز تهیه لازانیا تهیه غذا در مایکروویو

لازانیای پنیر و اسفناج لازانیا لقمه ای

یک ناگت خوشمزه مخصوص گیاهخواران طرز تهیه ناگت