روش تهیه:
۱ – روغن را در یک تابه گود روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
۲ – سوسیس را اضافه کرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید. مواد داخل تابه را کاملا هم بزنید تا پیازها نسوزد. در ضمن به یاد داشته باشید قرار نیست سوسیسها کاملا سرخ شود.
۳ – رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و یکی، دو دقیقه تفت دهید. گوجهفرنگی را که بهتر است بدون پوست باشد، اضافه کرده و مخلوط کنید. فلفل قرمز را نیز درون تابه بریزید.
۴ – پس از ۴ دقیقه، یکسوم پیمانه آبجوش اضافه کرده و روی شعله ملایم غذا را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا غلیظ شود. نمک آن را اندازه کرده و با نان سرو کنید.
*********
جهت آموزش آشپزی به ادامه مطلب مراجعه کنید
**********
مواد لازم برای ۴ نفر:
سوسیس کوکتل: ۴۰۰ گرم، حلقهحلقه شده
پیاز متوسط: یک عدد، خلالیشده
گوجهفرنگی متوسط: ۲ عدد، نگینیشده
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ – روغن را در یک تابه گود روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
۲ – سوسیس را اضافه کرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید. مواد داخل تابه را کاملا هم بزنید تا پیازها نسوزد. در ضمن به یاد داشته باشید قرار نیست سوسیسها کاملا سرخ شود.
۳ – رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و یکی، دو دقیقه تفت دهید. گوجهفرنگی را که بهتر است بدون پوست باشد، اضافه کرده و مخلوط کنید. فلفل قرمز را نیز درون تابه بریزید.
۴ – پس از ۴ دقیقه، یکسوم پیمانه آبجوش اضافه کرده و روی شعله ملایم غذا را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا غلیظ شود. نمک آن را اندازه کرده و با نان سرو کنید.
نکات:
۱ – از هر نوع سوسیس به جز سوسیس پنیری میتوانید استفاده کنید.
۲ – اضافه کردن فلفل دلمهای به غذا همراه پیاز طعم آن را بهتر میکند.