دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

آموزش پخت آش آلو قرمز مخصوص روزهای سرد زمستان نحوه پخت انواع آش

آش آلو قرمز,طرز تهیه آش آلو قرمز,آموزش آشپزی,آش مخصوص فصل سرما,غذاهای مکمل,نحوه پخت انواع آش,آموزش پخت آش آلو قرمز مخصوص روزهای سرد زمستان,طرز تهیه آش آلو,مواد لازم برای آش آلو قرمز,سایت آشپزی,نحوه پخت آش آلو قرمز,آموزش پخت آش آلو قرمز مخصوص روزهای سرد زمستان,پخت آش آلو

آموزش پخت آش آلو قرمز مخصوص روزهای سرد زمستان نحوه پخت انواع آش

مقداری از پیاز داغ و نعنا را برای تزیین کنار می‌گذاریم. لوبیا را که از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده‌ایم به همراه سه لیوان آب جوش به گوشت اضافه می‌کنیم. پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و بلغور را که از یک ساعت قبل خیسانده‌ایم به آن افزوده و صبر می‌کنیم تا حبوبات نیم‌پز شود. بعد برنج را افزوده تا به همراه بقیه حبوبات بپزد. سبزی آش را داخل قابلمه ریخته و پس از پنج دقیقه آلوها را می‌افزاییم و حرارت را کم می‌کنیم تا آش جا بیفتد. در آخر آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.

طرز تهیه آش آلو قرمز مخصوص روزهای سرد

 

 

آش آلو قرمز,طرز تهیه آش آلو قرمز,آموزش آشپزی,آش مخصوص فصل سرما,غذاهای مکمل,نحوه پخت انواع آش,آموزش پخت آش آلو قرمز مخصوص روزهای سرد زمستان,طرز تهیه آش آلو,مواد لازم برای آش آلو قرمز,سایت آشپزی,نحوه پخت آش آلو قرمز,

مواد لازم آش آلو قرمز

:

سبزی آش = یک کیلوگرم

گوشت چرخ کرده = ۳۰۰ گرم

آلو قرمز = ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط = چهار عدد

لوبیا قرمز و عدس و بلغور گندم و برنج = هر کدام یک پیمانه

نعنا خشک = دو قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و روغن = به میزان لازم

طرز تهیه آش آلو قرمز:
دو عدد از پیازها را پس از خرد کردن داخل قابلمه‌ای به همراه روغن تفت می‌دهیم. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. نمک و فلفل زده و در ظرف را گذاشته تا گوشت بپزد. سپس داخل تابه‌ای دو عدد پیاز باقی مانده را خلال کرده و به همراه مقداری روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.پس از طلایی شدن نعنا خشک را افزوده و دو دقیقه دیگر هم تفت می‌دهیم.

مقداری از پیاز داغ و نعنا را برای تزیین کنار می‌گذاریم. لوبیا را که از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده‌ایم به همراه سه لیوان آب جوش به گوشت اضافه می‌کنیم. پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و بلغور را که از یک ساعت قبل خیسانده‌ایم به آن افزوده و صبر می‌کنیم تا حبوبات نیم‌پز شود. بعد برنج را افزوده تا به همراه بقیه حبوبات بپزد. سبزی آش را داخل قابلمه ریخته و پس از پنج دقیقه آلوها را می‌افزاییم و حرارت را کم می‌کنیم تا آش جا بیفتد. در آخر آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.

آش آلو قرمز در فصل سرما می‌تواند یکی از خوشمزه‌ترین آش‌ها باشد به شرطی که تا آلو قرمز در بازار هست آن را تهیه، هسته‌اش را جدا و در فریزر نگهداری کنید و در فصل سرد سال از آن استفاده نمایید.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه شیره انگور به روش سنتی آشنایی با انواع شیره ها

طرز تهیه ی پیتزای پیک نیک طرز تهیه پیتزا خانگی

طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان) درست کردن مرغ درسته بدون استخوان

طرز تهیه ی لوبیا سبز تند (غذای هندی) پخت غذاهای هندی

طرز تهیه ژله شیر نارگیل تهیه انواع ژله

طرز تهیه ی کوکوی ترکیه تهیه کوکوی ترکیه

چه سالادی بخوریم سرطان نگیریم؟ سالاد

هشدارهایی برای پخت جگر گوسفند جگر سفید

آموزش پخت شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی

آموزش آشپزی – رولت حلوا آشپزی