دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان) درست کردن مرغ درسته بدون استخوان

پخت انواع غذا با مرغ,غذاهای اصلی,سایت آشپزی,طرز تهیه گالانتین مرغ,درست کردن مرغ درسته بدون استخوان,طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان),مواد لازم برای تهیه مرغ درسته,طرز تهیه مرغ درسته,آموزش آشپزی,مرغ درسته بدون استخوان

طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان) درست کردن مرغ درسته بدون استخوان

  طرز تهیه: مرغ را از شب قبل در نمک، فلفل و آبلیمو یا در آب نمک قرار دهید. از زیر گردن مرغ تا انتهای دم مرغ را چاک داده و گوشت‌های مرغ را از استخوان جدا کنید. مجددا داخل مرغ را با آبلیمو، نمک و فلفل مزه‌دار کرده و خلال بادام، خلال نارنج، برنج پخته، خلال پسته و خلال هویج را در داخل مرغ قرار دهید و مرغ را با نخ و سوزن بدوزید. سپس قسمت خارجی مرغ را زعفران و روغن مالیده کنار بگذارید. در سینی فر کمی سیب درختی، کرفس، هویج و سبزیجات معطر و پیازچه قرار داده و مرغ زعفرانی را به همراه یک لیوان آب روی این مواد قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت در طبقه وسط با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید. در این میان هر ۲۰ دقیقه یکبار به مرغ سر زده اگر آب آن کم شد به آن آب اضافه کرده تا در نهایت رنگ مرغ طلایی شود.

طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان)

پخت انواع غذا با مرغ,غذاهای اصلی,سایت آشپزی,طرز تهیه گالانتین مرغ,درست کردن مرغ درسته بدون استخوان,طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان),مواد لازم برای تهیه مرغ درسته,طرز تهیه مرغ درسته,آموزش آشپزی,مرغ درسته بدون استخوان,

مواد لازم :

 

پخت انواع غذا با مرغ,غذاهای اصلی,سایت آشپزی,طرز تهیه گالانتین مرغ,درست کردن مرغ درسته بدون استخوان,طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان),مواد لازم برای تهیه مرغ درسته,طرز تهیه مرغ درسته,آموزش آشپزی,مرغ درسته بدون استخوان,

 
طرز تهیه:
مرغ را از شب قبل در نمک، فلفل و آبلیمو یا در آب نمک قرار دهید. از زیر گردن مرغ تا انتهای دم مرغ را چاک داده و گوشت‌های مرغ را از استخوان جدا کنید. مجددا داخل مرغ را با آبلیمو، نمک و فلفل مزه‌دار کرده و خلال بادام، خلال نارنج، برنج پخته، خلال پسته و خلال هویج را در داخل مرغ قرار دهید و مرغ را با نخ و سوزن بدوزید. سپس قسمت خارجی مرغ را زعفران و روغن مالیده کنار بگذارید.
در سینی فر کمی سیب درختی، کرفس، هویج و سبزیجات معطر و پیازچه قرار داده و مرغ زعفرانی را به همراه یک لیوان آب روی این مواد قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت در طبقه وسط با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید. در این میان هر ۲۰ دقیقه یکبار به مرغ سر زده اگر آب آن کم شد به آن آب اضافه کرده تا در نهایت رنگ مرغ طلایی شود.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ی لوبیا سبز تند (غذای هندی) پخت غذاهای هندی

طرز تهیه ژله شیر نارگیل تهیه انواع ژله

طرز تهیه ی کوکوی ترکیه تهیه کوکوی ترکیه

چه سالادی بخوریم سرطان نگیریم؟ سالاد

هشدارهایی برای پخت جگر گوسفند جگر سفید

آموزش پخت شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی

آموزش آشپزی – رولت حلوا آشپزی

آموزش آشپزی – رولت ساده با پنیر و سبزی آشپزی

آموزش آشپزی – آش رشته آذری آشپزی

آموزش آشپزی – آش ترخینه آشپزی