طرز تهیه اسموتی پرتقال، موز و آناناس,آموزش آشپزی,تهیه اسموتی پرقال,دسر,اسموتی انار و نارنگی,دسر فروماژ پرتقال,طرز تهیه اسموتی پرتقال، موز و آناناس,دسر یاقوتی,اشپزی,شربت ها,غذاهای مکمل
طرز تهیه اسموتی پرتقال، موز و آناناس دسر یاقوتی
طرز تهیه:
• درون یک ظرف یخ، دو پیمانه آب آناناس و درون ظرف یخ دیگری دو پیمانه آب پرتقال بریزید. ظرفها را به مدت چند ساعت یا طی شب درون فریزر قرار دهید تا منجمد شوند.
• ماست، موز،عسل و دارچین را درون کاسه مخلوط کن بریزید و آنها را تا زمانی که نرم و یکدست شوند هم بزنید. مخلوط را درون کاسهای بریزید و کنار بگذارید.
• مخلوط کن را بشویید آب آناناس یخ زده را به همراه آب آناناس باقیمانده درون آن ریخته، خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط را درون چهار لیوان تقسیم کرده و مخلوط ماست را درون لیوانها اضافه کرده و درون فریزر قرار دهید.
• آب پرتقال یخ زده را همراه با آب پرتقال باقیمانده درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید.
• لیوانها را از فریزر بیرون آورید و محتوای مخلوط کن را روی آنها بریزید.
• هر کدام از لیوانها را با باقیمانده دارچین و برشهای پرتقال تزیین کنید.
• اسموتی را تا گرم نشده، میل کنید.
اسموتی پرتقال، موز و آناناس را هم میتوانید به عنوان دسر و هم به عنوان صبحانهای مقوی میل کنید. مواد لازم برای ۴ نفر:
آب آناناس
دو و نیم پیمانه
آب پرتقال طبیعی
دو و نیم پیمانه به علاوه چند برش پرتقال جهت تزیین
ماست ساده
سه چهارم پیمانه
موز
یک عدد، پوست کنده و به دو نیم تقسیم شود
عسل
سه قاشق سوپخوری
دارچین
یک چهارو قاشق چایخوری به علاوه مقداری برای تزیین
طرز تهیه: • درون یک ظرف یخ، دو پیمانه آب آناناس و درون ظرف یخ دیگری دو پیمانه آب پرتقال بریزید. ظرفها را به مدت چند ساعت یا طی شب درون فریزر قرار دهید تا منجمد شوند. • ماست، موز،عسل و دارچین را درون کاسه مخلوط کن بریزید و آنها را تا زمانی که نرم و یکدست شوند هم بزنید. مخلوط را درون کاسهای بریزید و کنار بگذارید. • مخلوط کن را بشویید آب آناناس یخ زده را به همراه آب آناناس باقیمانده درون آن ریخته، خوب با هم مخلوط کنید. • مخلوط را درون چهار لیوان تقسیم کرده و مخلوط ماست را درون لیوانها اضافه کرده و درون فریزر قرار دهید. • آب پرتقال یخ زده را همراه با آب پرتقال باقیمانده درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید. • لیوانها را از فریزر بیرون آورید و محتوای مخلوط کن را روی آنها بریزید. • هر کدام از لیوانها را با باقیمانده دارچین و برشهای پرتقال تزیین کنید. • اسموتی را تا گرم نشده، میل کنید.