دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

مربای گیلاس طرز تهیه مربا

غذاهای مکمل,طرز تهیه مربای گیلاس,طرز تهیه مربا,گیلاس,مربای گیلاس,آموزش آشپزی,مربای گیلاس,مربا

مربای گیلاس طرز تهیه مربا

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و گیلاس ها را داخل قابلمه بریزید ، اجازه دهید مربا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود سپس وانیل را اضافه و مخلوط کنید ، مربا را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

غذاهای مکمل,طرز تهیه مربای گیلاس,طرز تهیه مربا,گیلاس,مربای گیلاس,آموزش آشپزی,مربای گیلاس,مربا

 

مربای گیلاس

 

گیلاس قرمز یا سیاه ۱ کیلوگرم .  شکر ۷ لیوان  . اسانس وانیل چند قطره

 

غذاهای مکمل,طرز تهیه مربای گیلاس,طرز تهیه مربا,گیلاس,مربای گیلاس,آموزش آشپزی,مربای گیلاس,مربا

 

طرز تهیه : گیلاس ها را تمیز و برگ های ان را جدا کنید سپس بشویید و با کمک هسته گیر یا چاقو هسته های گیلاس ها را خارج کنید ؛ گیلاس های هسته گرفته را داخل کاسه ای بریزید و لابلای گیلاس ها شکر بپاشید سپس گیلاس ها را به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آب بیندازند.

 

غذاهای مکمل,طرز تهیه مربای گیلاس,طرز تهیه مربا,گیلاس,مربای گیلاس,آموزش آشپزی,مربای گیلاس,مربا

 

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و گیلاس ها را داخل قابلمه بریزید ، اجازه دهید مربا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود سپس وانیل را اضافه و مخلوط کنید ، مربا را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

 

نکته ها : در صورتی که از گیلاس صورتی استفاده کنید مربای شما رنگی روشن خواهد داشت و با استفاده از گیلاس سیاه مربای شما رنگی تیره تر خواهد شد.

 

نشانه قوام آمدن مربا : مقداری از شربت را در قاشقی بریزد ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.

 

دلیل کپک زدن مربا : شکر آن کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.

 

دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود

مطالب بیشتر از سایت ما

مربای بهار نارنج مربای بهار نارنج

مربای گل محمدی مربا

مارمالاد کیوی مارمالاد

مربای پرتقال کامکوات مربای پرتقال

مربای پوست پرتقال مربای پوست پرتقال

مربای لیمو شیرین مربای لیمو شیرین

» مربای انجیر مربا انجیر

کمپوت گلابی کمپوت گلابی

مربای بالنگ مربای بالنگ

مارمالاد توت فرنگی مارمالاد