سیب زمینی با سس خامه
سیب زمینی درشت ۵ عدد . پیاز ۱ عدد . هویج ۲ عدد . سیر ۲ حبه . برگ بو ۲ عدد
خامه ۱ لیوان . کره ۳ قاشق غذاخوری . روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید و بهمراه ۲ حبه سیر ، برگ بو ، نمک و ۱ لیوان داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد و نرم شود.
داخل ماهیتابه ۱ قاشق روغن و ۲ قاشق کره بریزید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود سپس هویج های پوست گرفته و رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا هویج نیز نرم شود.
مخلوط هویج و پیاز را در میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( این کار سلیقه ای میباشد ) ، ۱ قاشق باقی مانده کره را داخل ماهیتابه بریزید ، هویج های میکس شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس خامه ، نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید.
پس از اینکه سس غلیظ شد از روی حرارت بردارید و سیب زمینی های پخته را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند سپس در ظرف بریزید و سرو کنید ( بهتر است روی ظرف را با پارچه بپوشانید و ۱-۲ ساعت استراحت دهید تا طعم ها جذب هم شوند اما این مورد اجباری نیست ).