شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص
ماهی قزل آلا ۴ تکه . آرد سفید ۱/۲ لیوان . تخم مرغ ۱ عدد . آب ۱/۴ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری . پودر سوخاری یا خرده نان مقدار لازم
خمیر پاستای مخصوص
تخم مرغ ۴ عدد . آرد سفید ۲ لیوان . نمک ۱ قاشق چایخوری . آب ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری . شیر ۱/۲ لیوان . کره مقدار لازم
طرز تهیه : برای تهیه پاستای مخصوص ابتدا آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها ، شیر و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه خمیر اماده شود.
داخل قابلمه ای آب بریزید و چند قاشق نمک اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ، آبکشی با شکاف های بزرگ را روی آب در حال جوشیدن بگیرید سپس مایه خمیر پاستا را کم کم داخل آبکش بریزید و کم کم هم بزنید ، ۵ دقیقه بجوشانید سپس با آب سرد پاستا را آبکشی کنید ( در صورتی که قابلمه تان کوچک است در چند مرحله پاستاها را اماده کنید ).
پاستاهای ابکشی شده را کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود ، داخل ماهیتابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پاستای آبکش شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پاستاها برشته شوند و بافتی ترد و نرم پیدا کنند سپس داخل بشقاب بکشید.
آرد سفید و نمک را مخلوط کنید و داخل ظرفی بریزید ، تخم مرغ و آب را مخلوط کنید و داخل ظرفی دیگر بریزید ، ارد سوخاری را نیز داخل ظرفی جداگانه بریزید.
داخل ماهیتابه ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، فیله های ماهی را داخل آرد سفید بزنید سپس داخل تخم مرغ قرار دهید و در مرحله آخر داخل آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ قرار دهید تا برشته شود ، پس از اینکه یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و طلایی شود.
شنیتسل های آماده را روی پاستاهایی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید و روی آن را با سس جعفری تزیین و سرو کنید.