دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص روش تهیه پاستا

خوراک پاستا و ماهی,شنیتسل ماهی,شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص,غذاهای اصلی,شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص,شنیتسل,آموزش آشپزی,آموزش تهیه ماهی قزل آلا,شنیتسل قزل آلا,طرز تهیه پاستای خانگی,روش تهیه پاستا,غذا با ماهی

شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص روش تهیه پاستا

داخل قابلمه ای آب بریزید و چند قاشق نمک اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ، آبکشی با شکاف های بزرگ را روی آب در حال جوشیدن بگیرید سپس مایه خمیر پاستا را کم کم داخل آبکش بریزید و کم کم هم بزنید ، ۵ دقیقه بجوشانید سپس با آب سرد پاستا را آبکشی کنید ( در صورتی که قابلمه تان کوچک است در چند مرحله پاستاها را اماده کنید ).

 

خوراک پاستا و ماهی,شنیتسل ماهی,شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص,غذاهای اصلی,شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص,شنیتسل,آموزش آشپزی,آموزش تهیه ماهی قزل آلا,شنیتسل قزل آلا,طرز تهیه پاستای خانگی,روش تهیه پاستا,

 

شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص

 

ماهی قزل آلا ۴ تکه  .  آرد سفید ۱/۲ لیوان  .   تخم مرغ ۱ عدد  .  آب ۱/۴ لیوان

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری  .  پودر سوخاری یا خرده نان مقدار لازم

 

خمیر پاستای مخصوص

 

تخم مرغ ۴ عدد  .  آرد سفید ۲ لیوان  .  نمک ۱ قاشق چایخوری  .  آب ۱/۲ لیوان

بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری  .  شیر ۱/۲ لیوان  .  کره مقدار لازم

 

خوراک پاستا و ماهی,شنیتسل ماهی,شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص,غذاهای اصلی,شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص,شنیتسل,آموزش آشپزی,آموزش تهیه ماهی قزل آلا,شنیتسل قزل آلا,طرز تهیه پاستای خانگی,روش تهیه پاستا,

 

طرز تهیه : برای تهیه پاستای مخصوص ابتدا آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها ، شیر و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه خمیر اماده شود.

 

داخل قابلمه ای آب بریزید و چند قاشق نمک اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ، آبکشی با شکاف های بزرگ را روی آب در حال جوشیدن بگیرید سپس مایه خمیر پاستا را کم کم داخل آبکش بریزید و کم کم هم بزنید ، ۵ دقیقه بجوشانید سپس با آب سرد پاستا را آبکشی کنید ( در صورتی که قابلمه تان کوچک است در چند مرحله پاستاها را اماده کنید ).

 

پاستاهای ابکشی شده را کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود ، داخل ماهیتابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پاستای آبکش شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پاستاها برشته شوند و بافتی ترد و نرم پیدا کنند سپس داخل بشقاب بکشید.

 

خوراک پاستا و ماهی,شنیتسل ماهی,شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص,غذاهای اصلی,شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص,شنیتسل,آموزش آشپزی,آموزش تهیه ماهی قزل آلا,شنیتسل قزل آلا,طرز تهیه پاستای خانگی,روش تهیه پاستا,

 

آرد سفید و نمک را مخلوط کنید و داخل ظرفی بریزید ، تخم مرغ و آب را مخلوط کنید و داخل ظرفی دیگر بریزید ، ارد سوخاری را نیز داخل ظرفی جداگانه بریزید.

 

داخل ماهیتابه ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، فیله های ماهی را داخل آرد سفید بزنید سپس داخل تخم مرغ قرار دهید و در مرحله آخر داخل آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ قرار دهید تا برشته شود ، پس از اینکه یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و طلایی شود.

 

شنیتسل های آماده را روی پاستاهایی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید و روی آن را با سس جعفری تزیین و سرو کنید.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

جوجه چینی با سس مخصوص جوجه

مرغ اسپایسی اسپایسی کردن مرغ

پیراشکی گوشت و پیازچه پیراشکی پیازچه

رولت مرغ و سبزیجات رولت پنیر و سبزیجات

رولت مرغ و قارچ پنیری رولت مرغ ساده

رولت مرغ و کلم بروکلی پنیری خوراک با مرغ

ناگت مخلوط با سس خامه ای ناگت

رولت مرغ و قارچ مخصوص رولت

ناگت مرغ و ذرت روش تهیه ناگت

ران مرغ پر شده با قارچ خوراک مرغ