دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

سوفله فرانسوی روش تهیه سوفله

سوفله,سوفله فرانسوی,راز سوفله,سوفله فرانسوی,سوفله خوشمزه,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,تهیه سوفله,پف کردن سوفله,سوفله پنیر,سوفله عالی,روش تهیه سوفله خوب,طرز تهیه سوفله,روش تهیه سوفله,سوفله تخم مرغ

سوفله فرانسوی روش تهیه سوفله

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل ان بریزید تا با دمای کم اب شود ، آردی که چند بار الک کرده اید کم کم به ان اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد جمع شود سپس شیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید.

سوفله,سوفله فرانسوی,راز سوفله,سوفله فرانسوی,سوفله خوشمزه,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,تهیه سوفله,پف کردن سوفله,سوفله پنیر,سوفله عالی,

 

سوفله فرانسوی

 

کره ۵۰ گرم  .  آرد الک شده ۵۰ گرم  .  شیر ۲ لیوان

تخم مرغ ۵ عدد  .  پنیر پیتزای پر چرب ۱۵۰ گرم  .  نمک و فلفل به مقدار لازم

 

سوفله,سوفله فرانسوی,راز سوفله,سوفله فرانسوی,سوفله خوشمزه,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,تهیه سوفله,پف کردن سوفله,سوفله پنیر,سوفله عالی,

 

طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم کنید.

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل ان بریزید تا با دمای کم اب شود ، آردی که چند بار الک کرده اید کم کم به ان اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد جمع شود سپس شیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید.

 

سوفله,سوفله فرانسوی,راز سوفله,سوفله فرانسوی,سوفله خوشمزه,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,تهیه سوفله,پف کردن سوفله,سوفله پنیر,سوفله عالی,

 

زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و مواد را با زرده های تخم مرغ خوب مخلوط نمائید.

 

سوفله,سوفله فرانسوی,راز سوفله,سوفله فرانسوی,سوفله خوشمزه,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,تهیه سوفله,پف کردن سوفله,سوفله پنیر,سوفله عالی,

 

پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید تا با گرمای مواد پنیر نرم شود ( اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر باید سریع و پشت سر هم باشد ).

 

سوفله,سوفله فرانسوی,راز سوفله,سوفله فرانسوی,سوفله خوشمزه,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,تهیه سوفله,پف کردن سوفله,سوفله پنیر,سوفله عالی,

 

سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد ، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپ کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و ارام با قاشق مخلوط نمائید.

 

سوفله,سوفله فرانسوی,راز سوفله,سوفله فرانسوی,سوفله خوشمزه,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,تهیه سوفله,پف کردن سوفله,سوفله پنیر,سوفله عالی,

 

ظرف سوفله یا ظرفی شیشه ای را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد سپس داغ سرو کنید.

 

نکته ها : سوفله ای که در فر قرار دارد مرتب چک کنید چون درجه حرارت فرها متفاوت میباشد ، اگر روی سوفله برشته نشد میتوانید برای ۱-۲ دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید.

 

در طول مدت پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، اصل یک سوفله خوب به میزان پف ان است.

 

 

مطالب بیشتر از سایت ما

پوره کدو سبز پوره

دسر کیک میوه ای و شکلات دسر ساده

لقمه های برنج و تن ماهی غذای بچه

لقمه های کالباس و پنیر رولت کالباس و پنیر

میان وعده موز و بادام زمینی بادام زمینی

دسر کورن فلکس خامه ای کورن فلکس

پوره برنج و سبزیجات پوره برنج

سوپ رژِیمی چربی سوز انواع سوپ

پیراشکی گوشت بخارپز نان عروسکی

سالاد رژیمی گوجه و اسفناج سالاد