دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

خورش قورمه سبزی خورش قورمه سبزی

خورشت قورمه سبزی,خورشت,خورش قورمه سبزی,غذاهای اصلی,خورشت قورمه,خورش قورمه سبزی,آموزش آشپزی,خورشت سبزی,قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی خورش قورمه سبزی

سبزی ها را پس از شستن ریز خرد کنید سپس درون تابه چند قاشق روغن بریزید و سبزی ها را ۱۵ دقیقه تفت دهید سپس سبزی های تفت خورده را به خورشت اضافه کنید ، لیموهای عمانی را نیز با چنگال سوراخ کنید و داخل قابلمه بیندازید و مواد را مخلوط کنید ، پس از مخلوط شدن مواد ۳ لیوان اب ولرم داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید.

خورشت قورمه سبزی,خورشت,خورش قورمه سبزی,غذاهای اصلی,خورشت قورمه,خورش قورمه سبزی,آموزش آشپزی,خورشت سبزی,قورمه سبزی

 

خورشت قورمه سبزی

 

سبزی ( تره.جعفری.گشنیز.اسفناج.شنبلیله ) ۵۰۰ گرم  .  لوبیا قرمز ۱ فنجان

پیاز ۱ عدد  .  گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم  .  لیمو عمانی ۵ عدد  .  نمک.فلفل به مقدار لازم

 

خورشت قورمه سبزی,خورشت,خورش قورمه سبزی,غذاهای اصلی,خورشت قورمه,خورش قورمه سبزی,آموزش آشپزی,خورشت سبزی,قورمه سبزی

 

طرز تهیه : لوبیا قرمز را از شب قبل در اب خیس دهید و در این مدت چند بار اب ان را تعویض نمائید ، برای جلوگیری از سیاه شدن خورشت میتوانید لوبیا قرمز را ۱۰ دقیقه در اب بجوشانید و سپس لوبیاها را ابکشی کنید.

 

پیاز را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند سپس لوبیاها را به گوشت اضافه کنید.

 

خورشت قورمه سبزی,خورشت,خورش قورمه سبزی,غذاهای اصلی,خورشت قورمه,خورش قورمه سبزی,آموزش آشپزی,خورشت سبزی,قورمه سبزی

 

سبزی ها را پس از شستن ریز خرد کنید سپس درون تابه چند قاشق روغن بریزید و سبزی ها را ۱۵ دقیقه تفت دهید سپس سبزی های تفت خورده را به خورشت اضافه کنید ، لیموهای عمانی را نیز با چنگال سوراخ کنید و داخل قابلمه بیندازید و مواد را مخلوط کنید ، پس از مخلوط شدن مواد ۳ لیوان اب ولرم داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید.

 

پس از به جوش امدن خورشت حرارت زیر قابلمه را کم کنید و به مدت ۲-۳ ساعت اجازه دهید خورشت کاملا جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) ، در این مدت چند بار خورشت را چک کنید تا اب کافی داشته باشد ؛ ۱۰ دقیقه اخر نمک و فلفل بریزید سپس در قابلمه را ۱۰ دقیقه باز بگذارید تا پخت قورمه سبزی کامل شود ، قورمه سبزی را بهمراه برنج سرو کنید.

 

نکته ها : مهمترین نکته در مزه قورمه سبزی سبزی ان است و برای ۵۰۰ گرم سبزی به این صورت باید تقسیم بندی کنید ( تره ۱۵۰ گرم + جعفری ۱۵۰ گرم + گشنیز ۱۰۰ گرم + اسفناج ۵۰ گرم + شنبلیله ۵۰ گرم ).

 

در صورتی که از نوع پخت لوبیا مطمئن نیستید ( دیر پز یا زودپز ) میتوانید لوبیا را نیم پز کنید سپس اضافه نمائید ؛ در زمان تفت دادن سبزی باید روغن را همزمان با سبزی اضافه کنید تا سبزی خشک و تیره نشود ، راز یک قورمه سبزی خوشمزه و خوش نما ریز بودن سبزی هاست ( سبزی ها باید کاملا ساطوری و خرد شوند ، همچنین باید در روغن کافی سرخ شوند ).

مطالب بیشتر از سایت ما

خورش گوجه سبز خورشت گوجه سبز

خورش فسنجان با مرغ فسنجان

خورش قیمه سیب زمینی قیمه

خورش بامیه با گوشت خورش بامیه

انواع ته دیگ انواع ته دیگ

زرشک پلو با مرغ زرشک پلو

قارچ پلو با گوشت چرخ کرده پلو سبزیجات

پلو استمبولی گوجه پلو

سبزی پلو با ماهی سبزی های پلویی

عدس پلو با تن ماهی ماهی