خورشت قیمه با سیب زمینی
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم . لپه ۲ لیوان . پیاز ۲ عدد . سیب زمینی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری . لیمو عمانی چند عدد . نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : لپه ها را از روز قبل در مقداری آب خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید.
پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس لپه های خیس خورده و گوشت های خرد شده را اضافه کنید ، با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مواد را داخل قابلمه بریزید ، رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید و بهمراه چند لیوان اب به خورشت اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت بپزد.
وقتی گوشت و لپه پختند لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و بهمراه نمک و فلفل به خورشت اضافه نمایید ، ۱ ساعت دیگر بگذارید خورشت روی حرارت بماند و جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.
نکته ها : میتوانید برای خوشمزه تر شدن خورشت یک قلم گوسفند را نیز با گوشت اضافه کنید.