خوراک یونانی,غذای گوشتی,غذا با بادمجان,گراتن,غذای ملل,طرز تهیه گراتن,طرز تهیه گارنی یاریخ,گراتن گوشت و بادمجان,طرز تهیه گارنی یاریخ,آموزش آشپزی,گراتن سبزیجات,غذای یونانی,موساکا,گراتن بادمجان,غذاهای اصلی,غذا با تخم مرغ
طرز تهیه گارنی یاریخ طرز تهیه گراتن
طرز تهیه :
بادمجانها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسطشان یک برش زده و به آنها نمک میزنیم تا تلخی خود را پس بدهد. پیاز خردشده را در مقدار کمی روغن تفت داده، بعد گوشت و نمک را میافزاییم آنگاه رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خردشده را نیز افزوده و از روی حرارت بر میداریم. در این لحظه بادمجانها را در روغن مایع سرخ کرده و درون صافی میگذاریم. مواد گوشتی را داخل بادمجانها پر کرده و در مقداری ربگوجهفرنگی سرخ شده که یک لیوان آب به آن افزودهایم ده دقیقه میپزیم.
مواد لازم :
بادمجان
شش عدد
گوشت چرخ کرده
۲۵۰گرم
نمک و جعفری
به میزان لازم
سیر
چهارحبه
رب گوجه فرنگی
دو قاشق سوپخوری
پیاز
یک عدد
طرز تهیه :
بادمجانها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسطشان یک برش زده و به آنها نمک میزنیم تا تلخی خود را پس بدهد. پیاز خردشده را در مقدار کمی روغن تفت داده، بعد گوشت و نمک را میافزاییم آنگاه رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خردشده را نیز افزوده و از روی حرارت بر میداریم. در این لحظه بادمجانها را در روغن مایع سرخ کرده و درون صافی میگذاریم. مواد گوشتی را داخل بادمجانها پر کرده و در مقداری ربگوجهفرنگی سرخ شده که یک لیوان آب به آن افزودهایم ده دقیقه میپزیم.