دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه پلوی جوانه ماش انواع پلو

پلو ماش,دستور تهیه ماش پلو,پلو,آموزش آشپزی,ماش پلو,غذاهای اصلی,غذا با ماش,چلو,چلو ایتالیایی,طرز تهیه ماش پلو,انواع پلو,طرز تهیه پلوی جوانه ماش,طرز تهیه پلوی جوانه ماش

طرز تهیه پلوی جوانه ماش انواع پلو

طرز تهیه : قبلاً طرز تهیه جوانه ماش را برایتان نوشته بودم به همان روش جوانه را آماده کنید و یا به صورت آماده از بازار تهیه کنید. برنج را شسته ویک ساعت قبل از پخت آب و نمک رویش بریزید تا خیس بخورد . گوشت قیمه سینه مرغ را با دارچین و زنجبیل و برگ بو و یک عدد پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه با کمی روغن تفت دهید و بعد رویش آب بریزید و بگذارید بپزد این گوشت ظرف نیم ساعت پخته میشودوصبر کنید تا آب آن هم کاملاً تبخیر شود تا گوشت خوشمزه شود بعد از پخت برگ بو و دارچین و زنجبیل را دور بیندازید . برنج را با آب و روغن زیتون و زعفران در پلو پز بریزید و بعد از اینکه آبش جمع شد .برنج را در سینی بریزید و کف پلوپز را اگر دوست داشتید کمی روغن بریزید و نان و یا سیب زمینی بچینید سپس از برنج یک کفگیر در قابلمه پلوپز ریخته و روی آن یک لایه جوانه ماش و بعد یک لایه گوشت بریزید ودوباره همین کار را تکرا کنید تا تمامی مواد را در فابلمه بریزید و بعد پلوپز را مجدداً به برق زده و فرصت دهید پلو دم بکشدوقتی دم کشید در هنگام کشیدن پلو لا به لای آنرا پیاز سرخ شده بریزید .

پلو ماش,دستور تهیه ماش پلو,پلو,آموزش آشپزی,ماش پلو,غذاهای اصلی,غذا با ماش,چلو,چلو ایتالیایی,طرز تهیه ماش پلو,انواع پلو,
مواد لازم : برای ۲ الی ۳ نفر

 برنج  ۲ پیمانه
 قیمه سینه مرغ  ۲ پیمانه
 جوانه ماش  ۴ پیمانه
 پیاز سزخ شده  ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
 آب ۵/۳ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک قدری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
دارچین ۱ قطعه
برگ بو ۲ عدد
زنجبیل یک قطعه

طرز تهیه :
قبلاً طرز تهیه جوانه ماش را برایتان نوشته بودم به همان روش جوانه را آماده کنید و یا به صورت آماده از بازار تهیه کنید.
برنج را شسته ویک ساعت قبل از پخت آب و نمک رویش بریزید تا خیس بخورد . گوشت قیمه سینه مرغ را با دارچین و زنجبیل و برگ بو و یک عدد پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه با کمی روغن تفت دهید و بعد رویش آب بریزید و بگذارید بپزد این گوشت ظرف نیم ساعت پخته میشودوصبر کنید تا آب آن هم کاملاً تبخیر شود تا گوشت خوشمزه شود بعد از پخت برگ بو و دارچین و زنجبیل را دور بیندازید .
برنج را با آب و روغن زیتون و زعفران در پلو پز بریزید و بعد از اینکه آبش جمع شد .برنج را در سینی بریزید و کف پلوپز را اگر دوست داشتید کمی روغن بریزید و نان و یا سیب زمینی بچینید سپس از برنج یک کفگیر در قابلمه پلوپز ریخته و روی آن یک لایه جوانه ماش و بعد یک لایه گوشت بریزید ودوباره همین کار را تکرا کنید تا تمامی مواد را در فابلمه بریزید و بعد پلوپز را مجدداً به برق زده و فرصت دهید پلو دم بکشدوقتی دم کشید در هنگام کشیدن پلو لا به لای آنرا پیاز سرخ شده بریزید .

تغییرات شیمیایی که در دانه ها در حین جوانه زدن رخ می دهد باعث می شود املاح و ویتامین های آن افزایش یابد.
به طور کلی در فرایند جوانه زدن ویتامین ها، املاح  و پروتئین به مقدار زیادی افزایش می یابد ولی کالری و کربوهیدرات کاهش می یابد. برای درک بهتر این موضوع جوانه ماش را مورد آزمایش قرار داده اند و نتیجه بدست آمده را که مقایسه ای  بین دانه و جوانه ماش است، به شرح زیر بیان کرده اند.

در حالت جوانه زده

۱۵ درصد کاهش انرژی یا کالری
۱۵ درصد کاهش کربوهیدرات
۳۰ درصد افزایش پروتئین قابل دسترس
۳۴ درصد افزایش کلسیم
۸۰ درصد افزایش پتاسیم
۶۹۰ درصد افزایش سدیم
۴۰ درصد افزایش آهن
۵۶ درصد افزایش فسفر
۲۸۵ درصد افزایش ویتامینA
۵۱۵ درصد افزایش ریبوفلاوین یا ویتامینB2
۲۵۶ درصد افزایش نیاسین یا ویتامینB3
به مقدار زیاد افزایش ویتامینC

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه رولت کوکو سبزی رولت

بال سوخاری را به روش چینی درست کنید کباب مرغ

آبگوشت کلم قمری ابگوشت کشک

کباب دیگی (کباب تابه ای) کباب دیگی

طرز تهیه قورمه جگر جگر گوسفند

طرز تهیه نان بربری کنجدی در فر گندم

کوفته ایتالیایی کوفته ایتالیایی

سوپ نخود، شامی سبک برای شب های زمستان سوپ سبزیجات

مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی خوراک مرغ

طرز تهیه خورش کدو و آلبالو مسمبا مرغ