سوپ ذرت,سوپ سبزیجات,سوپ مرغ,سوپ با سبزیجات,آموزش آشپزی,اب مرغ,سوپ هویج,سوپ گوجه,سوپ نخود,سوپ رشته,سوپ سیب زمینی,سوپ نخود، شامی سبک برای شب های زمستان,غذاهای مکمل,سوپ,سوپ جعفری و گشنیز
سوپ نخود، شامی سبک برای شب های زمستان سوپ سبزیجات
طرز تهیه :
ابتدا کمی روغن زیتون روی سیر بریزید و در فویل بپیچید؛ سپس به مدت ۴۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد کباب کنید.
در قابلمه ای، روغن زیتون را روی حرارت ملایم داغ کنید پیاز، هویج و کرفس را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
نخود، سیر، رزماری و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
مواد را در غذاساز به شکل پوره دربیاورید و به قابلمه بازگردانید.
نمک و فلفل، آب لیمو، پوست لیمو و جعفری را اضافه و سرو کنید.
مواد لازم :
روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده
یک عدد کوچک
هویج خرد شده
یک عدد
ساقه کرفس خرد شده
یک عدد
نخود آب پز شده
۲ پیمانه
سیر کباب شده
یک بوته
رُزماری
۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
به اندازه کافی
آب مرغ
۸ پیمانه
آب و پوست لیموترش
یک عدد
جعفری خرد شده
نصف پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا کمی روغن زیتون روی سیر بریزید و در فویل بپیچید؛ سپس به مدت ۴۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد کباب کنید.
در قابلمه ای، روغن زیتون را روی حرارت ملایم داغ کنید پیاز، هویج و کرفس را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
نخود، سیر، رزماری و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
مواد را در غذاساز به شکل پوره دربیاورید و به قابلمه بازگردانید.
نمک و فلفل، آب لیمو، پوست لیمو و جعفری را اضافه و سرو کنید.