ابگوشت کشک لرستان,آبگوشت کشک و بادمجان,غذاهای اصلی,آبگوشت لری,دستور تهیه ابگوشت کشک,آشنایی با روش تهیه آبگوشت کشک,آبگوشت کشک و بادمجان لرستان,ابگوشت,ابگوشت محلی,ابگوشت کشک,آموزش آشپزی,آبگوشت دوگوله دودار
آشنایی با روش تهیه آبگوشت کشک آبگوشت کشک و بادمجان لرستان
طرز تهیه آبگوشت کشک :
• گوشت را به همرا نخود، پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل در آب میپزیم.
• سیبزمینیها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه میدهیم.
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه میکنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار میگذاریم)
• کشک را که قبلا آب کردهایم درون ظرف نعنا داغ میریزیم.
• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمیداریم و به ظرف آبگوشت اضافه میکنیم، آنگاه با باقیمانده نعنا داغ و گل زرد تزیین مینماییم.
• برای تهیه کوبیده آن میتوان گوشت را همراه سیبزمینی کوبید یا آنها را جدا میل کرد.
آبگوشت کشک یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهر اراک است.
مواد اولیه:
گوشت گوسفند
نیم کیلو
نخود
نصف لیوان
پیاز بزرگ
۲ عدد
سیبزمینی متوسط
۳ عدد
کشک ساییده
۲۵۰ گرم
آب
یک و نیم لیتر
نعنا داغ
به میزان لازم
زردچوبه
به میزان لازم
نمک و فلفل
به میزان لازم
گل زرد
جهت تزیین
طرز تهیه آبگوشت کشک :
• گوشت را به همرا نخود، پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل در آب میپزیم.
• سیبزمینیها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه میدهیم.
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه میکنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار میگذاریم)
• کشک را که قبلا آب کردهایم درون ظرف نعنا داغ میریزیم.
• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمیداریم و به ظرف آبگوشت اضافه میکنیم، آنگاه با باقیمانده نعنا داغ و گل زرد تزیین مینماییم.
• برای تهیه کوبیده آن میتوان گوشت را همراه سیبزمینی کوبید یا آنها را جدا میل کرد.