دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دسر فروماژ پرتقال شربت ها

تهیه اسموتی پرقال,آموزش آشپزی,دسر,شربت ها,طرز تهیه اسموتی پرتقال، موز و آناناس,دسر فروماژ پرتقال,اشپزی,دسر فروماژ پرتقال,اسموتی انار و نارنگی,غذاهای اصلی

دسر فروماژ پرتقال شربت ها

طرز تهیه: زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می‌زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط کرده و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید. مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت که کرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال کافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور ۴ ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.

تهیه اسموتی پرقال,آموزش آشپزی,دسر,شربت ها,طرز تهیه اسموتی پرتقال، موز و آناناس,دسر فروماژ پرتقال,اشپزی,دسر فروماژ پرتقال,اسموتی انار و نارنگی,غذاهای اصلی,

 

 

این روزها خانم‌های با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه می‌شوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا که فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش یک دسر مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذکر کنیم .

 

 

این دستور برای ۶ – ۵ نفر کافی است.

 

زرده تخم‌مرغ ۴ عدد
شکر یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال ۵ پیمانه (۳۸۰ گرم)
خامه پاستوریزه یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
ورق ژلاتین ضخیم ۴ ورق
رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری

 

 

 

طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می‌زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط کرده و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید. مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت که کرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال کافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور ۴ ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.

مطالب بیشتر از سایت ما

کباب کوبیده به روش سنتی دستور تهیه کباب کوبیده دو رنگ

طرزتهیه توپک شکلاتی طرز تهیه پودینگ شکلات

کلوچه زنجبیلی کلوچه زنجبیلی

طرز تهیه آلبالو پلو پلو مخلوط

کاسترول خمیری بادمجان کاسترول خمیری بادمجان

سوپ سیب‌زمینی،غذایی سالم برای زمستان پتاژ سیب زمینی

روش تهیه نان ماست و پرتقال نان سوخاری

طرز تهیه لازانیا گیاهی لازانیا گیاهی

کیک بستنی بیسکوئیتی طرز تهیه ویفر توت فرنگی یخی

خوراک مرغ چینی سس سویا