تهیه اسموتی پرقال,آموزش آشپزی,دسر,شربت ها,طرز تهیه اسموتی پرتقال، موز و آناناس,دسر فروماژ پرتقال,اشپزی,دسر فروماژ پرتقال,اسموتی انار و نارنگی,غذاهای اصلی
دسر فروماژ پرتقال شربت ها
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن میزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط کرده و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید. مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت که کرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال کافی نباشد دسر شما خودش را نمیگیرد. برای این منظور ۴ ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.
این روزها خانمهای با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه میشوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا که فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش یک دسر مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذکر کنیم .
این دستور برای ۶ – ۵ نفر کافی است.
زرده تخممرغ
۴ عدد
شکر
یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال
۵ پیمانه (۳۸۰ گرم)
خامه پاستوریزه
یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
ورق ژلاتین ضخیم
۴ ورق
رنده پوست پرتقال
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن میزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط کرده و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید. مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت که کرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال کافی نباشد دسر شما خودش را نمیگیرد. برای این منظور ۴ ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.