دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

یک پیش غذای لذیذ دستور تهیه پیش غذا

غذای مکمل,یک پیش غذای لذیذ,طرز تهیه پیش غذا با ژامبون و سیب زمینی,طرز تهیه ی قیف ژامبون با سیب‌ زمینی,دستور تهیه غذای مکمل,طرز تهیه پیش غذا با ژامبون,آموزش آشپزی,طرز تهیه پیش غذا,غذاهای مکمل,طرز تهیه پیش غذا با سیب زمینی,ژامبون,دستور تهیه پیش غذا

یک پیش غذای لذیذ دستور تهیه پیش غذا

۱- ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و آن‌ها را با هر روشی که دوست دارید (فر یا مایکروویو) بپزید. اگر می‌خواهید با فر بپزید روی سیب‌زمینی‌ها را روغن زیتون بمالید و آن‌ها را درون فر به مدت یک ساعت با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا درون آن‌ها خوب پخته شود و اگر از مایکروویو استفاده می‌کنید روی آن‌ها را روغن زیتون بمالید وهر سیب‌زمینی را روی حداکثر حرارت به مدت ۵ دقیقه بپزید.

غذای مکمل,یک پیش غذای لذیذ,طرز تهیه پیش غذا با ژامبون و سیب زمینی,طرز تهیه ی قیف ژامبون با سیب‌ زمینی,دستور تهیه غذای مکمل,طرز تهیه پیش غذا با ژامبون,آموزش آشپزی,طرز تهیه پیش غذا,غذاهای مکمل,طرز تهیه پیش غذا با سیب زمینی,ژامبون,

 
شاید پس از تهیه این پیش غذای لذیذ، آن را در فهرست محبوب‌ترین غذاهایتان قرار دهید.

 

پوست سیب زمینی سرخ کرده همراه با پنیر و ژامبون

 

مواد لازم برای ۶ نفر:

 

سیب‌زمینی متوسط ۶ عدد
روغن زیتون مقداری
روغن کانولا مقداری
نمک و فلفل به مقدار لازم
ژامبون ۶ برش نازک
پنیر رنده شده چدار ۱۵۰ گرم
خامه ترش نصف پیمانه
پیازچه(ریز خرد شود) به مقدارلازم

 

طرز تهیه:

۱- ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و آن‌ها را با هر روشی که دوست دارید (فر یا مایکروویو) بپزید. اگر می‌خواهید با فر بپزید روی سیب‌زمینی‌ها را روغن زیتون بمالید و آن‌ها را درون فر به مدت یک ساعت با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا درون آن‌ها خوب پخته شود و اگر از مایکروویو استفاده می‌کنید روی آن‌ها را روغن زیتون بمالید وهر سیب‌زمینی را روی حداکثر حرارت به مدت ۵ دقیقه بپزید.

 

۲- همزمان با پختن سیب‌زمینی‌ها،‌ قطعات ژامبون را درون یک تابه با مقداری روغن، روی حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی‌که ترد شوند حرارت دهید. با استفاده از دستمال خشک‌کن آشپزخانه روغن‌های اضافی ژامبون را بگیرید، سپس آن‌ها را خرد کنید.

 

 

غذای مکمل,یک پیش غذای لذیذ,طرز تهیه پیش غذا با ژامبون و سیب زمینی,طرز تهیه ی قیف ژامبون با سیب‌ زمینی,دستور تهیه غذای مکمل,طرز تهیه پیش غذا با ژامبون,آموزش آشپزی,طرز تهیه پیش غذا,غذاهای مکمل,طرز تهیه پیش غذا با سیب زمینی,ژامبون,

 
۳- سیب‌زمینی‌ها را از درون فر خارج کرده و بگذارید به اندازه کافی خنک شوند، ‌سپس آن‌ها را از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و با استفاده از قاشق درونشان را تا نیم سانتی‌متر مانده به پوست خارج کنید.

 

 

غذای مکمل,یک پیش غذای لذیذ,طرز تهیه پیش غذا با ژامبون و سیب زمینی,طرز تهیه ی قیف ژامبون با سیب‌ زمینی,دستور تهیه غذای مکمل,طرز تهیه پیش غذا با ژامبون,آموزش آشپزی,طرز تهیه پیش غذا,غذاهای مکمل,طرز تهیه پیش غذا با سیب زمینی,ژامبون,

 

 

۴- درجه فر را تا ۴۵۰ درجه فارنهایت افزایش داده و بیرون و درون سیب‌زمینی‌ها را روغن کانولا بمالید و و به مقدار لازم روی آن‌ها نمک بپاشید وهر طرف آن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر حرارت دهید سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.

 

۵- سیب‌زمینی‌ها را روی شبکه سیمی فر قرارداده و درون آن‌ها را فلفل و پنیر چدار و ژامبون سرخ کرده بریزید و آن‌ها را ‌۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی‌که پنیر آن‌ها ذوب شود حرارت دهید.

 

۶- سیب‌زمینی‌ها را از فر خارج کرده و آن‌ها را درون ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید قرار داده و روی هر کدام از آن‌ها، مقداری خامه ترش بریزید سپس روی خامه‌ها را به عنوان لایه آخر، مقداری پیازچه قرار دهید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرزتهیه خورش انار خورش انار

تورتیا (نان مکزیکی) نان مکزیکی

طرز تهیه زرشک پلو راز زرشک پلو خوشمزه

اسموتی انار و نارنگی طرز تهیه اسموتی پرتقال، موز و آناناس

اینم یه نوشیدنی واسه شب یلدا آب میوه

خورش بادنجان پیچی خورش بادنجان پیچی

طرز تهیه سس پاستا سس بشامل

طرزتهیه ترش شامی طرز تهیه شامی

مرغ سرخ کرده با سس قارچ کباب مرغ

کوکوی کلم بروکلی کوکو