ابتدا سیب زمینی پخته را پوست کنده و له کنید. سپس مارگارین آب شده ، آبلیمو ، نمک و روغن زیتون را به سیب زمینی اضافه کرده و از این مخلوط به اندازه یک گردو یا یک نارنگی برداشته و بصورت گلوله درآورید و در شوید ( شسته و خرد کرده ) آغشته نمائید. سپس در هویج (پوست گرفته و رنده شده ) و فلفل قرمز ( دانه درشت ) غلطانده و در ظرف بچینید. از هر مواد ، ادویه و یا سبزی دیگری که دوست دارید می تواند استقاده نمائید. مانند: کشمش- خلال بادام هندی- پنیر مزه دار- یا از دانه هایی مانند کنجد و پرک غلات. برای تزئین هم می توانید از ماست چکیده با سیر استفاده کنید.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته
۶ عدد
مارگارین آب شده
۱الی ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون بدون بو
۱ قاشق سوپ خوری
هویج رنده شده
۲ عدد
شوید و یا جعفری
۱بسته کوچک
فلفل قرمز
۱/۲ قاشق چای خوری
آبلیمو تازه
۱قاشق سوپ خوری
نمک
به مقدار لازم
● طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی پخته را پوست کنده و له کنید. سپس مارگارین آب شده ، آبلیمو ، نمک و روغن زیتون را به سیب زمینی اضافه کرده و از این مخلوط به اندازه یک گردو یا یک نارنگی برداشته و بصورت گلوله درآورید و در شوید ( شسته و خرد کرده ) آغشته نمائید. سپس در هویج (پوست گرفته و رنده شده ) و فلفل قرمز ( دانه درشت ) غلطانده و در ظرف بچینید. از هر مواد ، ادویه و یا سبزی دیگری که دوست دارید می تواند استقاده نمائید. مانند: کشمش- خلال بادام هندی- پنیر مزه دار- یا از دانه هایی مانند کنجد و پرک غلات. برای تزئین هم می توانید از ماست چکیده با سیر استفاده کنید.