دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه گراتن کدو سبز غذای ملل

غذا با تخم مرغ,طرز تهیه گراتن کدو سبز,غذا با بادمجان,غذاهای اصلی,طرز تهیه گراتن,گراتن,غذا با کدو,غذا با کدو سبز,خوراک یونانی,غذای ملل,موساکا,گراتن سبزیجات,طرز تهیه گراتن کدو سبز,گراتن گوشت و بادمجان,غذای گوشتی,طرز تهیه غذا با کدو سبز,غذای یونانی,آموزش آشپزی,گراتن بادمجان

طرز تهیه گراتن کدو سبز غذای ملل

طرز تهیه : کدو را شسته بدون پوست کندن به شکل حلقه می بریم. قطعات بریده شده را با ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آب در ظرفی می ریزیم. در ظرف را بسته روی حرارت ملایم می گذاریم تا موقعی که کدوها کمی نرم شوند .آرد را در ظرف کوچک لعابی می ریزیم .شیر را به تدریج داخل آرد می ریزیم و مرتبا به هم می زنیم تا آرد در شیر حل شده ، بدون گلوله شود. بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتبا بهم می زنیم تا مایه جوش آمده ، کمی غلیظ شود.

 

غذا با تخم مرغ,طرز تهیه گراتن کدو سبز,غذا با بادمجان,غذاهای اصلی,طرز تهیه گراتن,گراتن,غذا با کدو,غذا با کدو سبز,خوراک یونانی,غذای ملل,موساکا,
مواد لازم :

 کدو سبز تازه  ۲ تا ۳ عدد (۳۰۰ گرم)
 شیر  ۱ لیوان (۲ دسی لیتر)
 آرد گندم  ۱ قاشق سوپخوری (۲۵ گرم)
 پنیر  ۵۰ گرم

طرز تهیه :
کدو را شسته بدون پوست کندن به شکل حلقه می بریم. قطعات بریده شده را با ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آب در ظرفی می ریزیم. در ظرف را بسته روی حرارت ملایم می گذاریم تا موقعی که کدوها کمی نرم شوند .آرد را در ظرف کوچک لعابی می ریزیم .شیر را به تدریج داخل آرد می ریزیم و مرتبا به هم می زنیم تا آرد در شیر حل شده ، بدون گلوله شود. بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتبا بهم می زنیم تا مایه جوش آمده ، کمی غلیظ شود.

کدوها را در ظرف می ریزیم و روی آنها را با پشت قاشق صاف می کنیم و سس سفید را روی آن می ریزیم . پنیر را هم رتده می کنیم و روی سس می پاشیم .

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم و ظرف را روی آخرین پنجره فر،به طرف بالا قرار می دهیم تا روی گراتن کمی طلایی شود . معمولا غذا پس از ۴۵ دقیقه آماده می شود.

این غذا چون با شیر و آرد تهیه می شود و به اندازه کافی دارای کالری و پروتئین است،به جای گوشت و سبزی مصرف می گردد.
به طور کلی تمام گراتن ها باید حتما در ظرف نسوز تهیه شود و با همان ظرف سر میز قرار گیرد.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ی خورش مخصوص پاستا (غذای ایتالیایی) پاستا با گوشت

طرز تهیه اردۀ کنجد خام طرز تهیه ارده

طرز تهیه آش ماست شیرازی برای افطار اش ماست خراسان

طرز تهیه ی آش بـلغـور مخصوص افطار اش خیار

طرز تهیه ی سوپ جو سفید در مایکروویو مخصوص افطار سوپ پیاز

طرز تهیه ی پوره میوه پوره سیب زمینی

طرز تهیه آش شیر مخصوص افطار مخصوص افطار

ترافل خرما، دسری زیبا برای سفره های افطار شیرینی های ماه رمضان

طرز تهیه ی چیز استیک کوردون پلو طرز تهیه استیک گائودی

آش عباسعلی مخصوص افطار اش گیاهی